Red Hot Chili Peppers

Spiritcraft:
E, da mi je neko pre godinu dana rekao da u Srbiji ima ovoliko fanova Peppersa ja bih ga pljunuo zato što laže....
pa nisu svi fanovi, znam dosta ljudi koji idu na koncert jer im se svidja par pesama.
Sretnem drugaricu iz srednje i dodjemo do price o Peppersima a ona meni "Pa naravno da idem, jel si ti normalna oni su moja najomiljenija grupa"... a devojka je u 3 god slusala Californication kad je izasao i mislim da je sada pitas zna samo za one pesme sto su izasli spotovi. Mislim da je takva prica i sa dosta drugih ljudi koji ide na koncert :lol:

blackpearl:
pa nisu svi fanovi, znam dosta ljudi koji idu na koncert jer im se svidja par pesama.
Sretnem drugaricu iz srednje i dodjemo do price o Peppersima a ona meni "Pa naravno da idem, jel si ti normalna oni su moja najomiljenija grupa"... a devojka je u 3 god slusala Californication kad je izasao i mislim da je sada pitas zna samo za one pesme sto su izasli spotovi. Mislim da je takva prica i sa dosta drugih ljudi koji ide na koncert :lol:
cekaj...znachi ti si taj najveci fan pepersa?!

jel imas i majicu,poster u sobi i sve sto ide uz to?

Peppersi su zakon....
Anthony is my God...
Slazem se sa vama da nisu svi ljudi BAS fanovi, ali vecina ljudi koji idu idu onako...Znaju 7 pesama, ako znaju i toliko...
Joj, procitala sam Tonijevu knjigu 5 puta...Odusevljena sam...

Prilozi

• 031672672902lzzzzzzz.jpg
    031672672902lzzzzzzz.jpg
    13,1 KB · Pregleda: 4
al' sto volim ove "fanove",bila bi mi chast kad bi mi dozvolili (ako se sretnemo na koncertu) da vas dodirnem da i na mene predje taj feeling koji samo vi imate:?
mis'im...svako ko ima preko 20 a "fan" je bilo kog benda je gubitnik i indijanac!!!
o cemu bre vi kenjate,pa vecina vas se nije ni rodilo kada sam ja slusao peperse,kada kazem slusao naravno mislim na neke stvari NE SVE,jer se jos nije pojavio bend koji je napravio album,a da su sve stvari o.k,i ja ne smatram sebe za fana pepersa,ni sada,a ni tada

velicina pepersa je upravo u tome sto njih vole ljudi koji inace "pripadaju" raznim muzickim zanrovima
pa za koji bi se drugi bend inace (a da od istog znaju samo par stvari) ljudi cimali cak u tamo neku indjiju i pucali ne malu kintu za kartu.najbolji su koncertni band na svetu i to SVI prepoznaju,a ne samo "fanovi" (citaj nalozeni klinci).

Back