Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
no tnx, ja imadem ceeeelu poljanu..8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RashaPFC:Evo ja prodajem kartu za 100e

eeeeeeeeeee,moja drugarica nudi sator......za mene,tebe i oktobar,a ako hoce i limundifrent from others...:ukljucio sam se u mailing listu ali nista jos nesam dobio.imaju i kamperkso mesto ali nista konkretno jos ne pise.

) ali ja ozbiljno nosim sator i idem na kamp space(rekli su organizatori da ce biti)mozda sa ortakom ali bas i nemam odgovarajuceg za tako nesto..nalivacu se pivom ispred ulaza pa ako mi uspe da upadnem za dz....jeeeesto?zbunjujes me......tyra:@ivanafreakystyley
devojko , chitam tvoje postove poslednjih dana , i pitam se :
[size=+3]da li cesh preziveti koncert ?[/size]
znash . . . imala sam priliku da idem na koncert moje omiljene grupe . i dobro pamtim kako sam se osecala pre , za vreme i posle koncerta . pa sad tachno znam kako se ti osecash . i nekako mi je to slatko . i vidim da si sad u fazi totalnog zaludjenishtva za rhcp [ a ja ih , recimo , uopshte ne volim ] pa se pitam , da li cesh preziveti kada budesh videla anthonya i ekipu . . .ivanafreakystyley:sto?zbunjujes me......
pa nadam se da hocu....mislim preziveti......tyra:znash . . . imala sam priliku da idem na koncert moje omiljene grupe . i dobro pamtim kako sam se osecala pre , za vreme i posle koncerta . pa sad tachno znam kako se ti osecash . i nekako mi je to slatko . i vidim da si sad u fazi totalnog zaludjenishtva za rhcp [ a ja ih , recimo , uopshte ne volim ] pa se pitam , da li cesh preziveti kada budesh videla anthonya i ekipu . . .
O pa konacno si se setila da postojimo...Stadium Arcadium:PozZzzZ...svim mojim fanchitjima.... :grin:
Long time no see.... (unfortunately!)
Citam slavilo se 3 aprila... 8-)
Znaci Ovcica...ista ja :-D ...samo ja sam to obavila 2. xexex PoZZ