Red Hot Chili Peppers

ivanafreakystyley:
sto?zbunjujes me......
znash . . . imala sam priliku da idem na koncert moje omiljene grupe . i dobro pamtim kako sam se osecala pre , za vreme i posle koncerta . pa sad tachno znam kako se ti osecash . i nekako mi je to slatko . i vidim da si sad u fazi totalnog zaludjenishtva za rhcp [ a ja ih , recimo , uopshte ne volim ] pa se pitam , da li cesh preziveti kada budesh videla anthonya i ekipu . . .

tyra:
znash . . . imala sam priliku da idem na koncert moje omiljene grupe . i dobro pamtim kako sam se osecala pre , za vreme i posle koncerta . pa sad tachno znam kako se ti osecash . i nekako mi je to slatko . i vidim da si sad u fazi totalnog zaludjenishtva za rhcp [ a ja ih , recimo , uopshte ne volim ] pa se pitam , da li cesh preziveti kada budesh videla anthonya i ekipu . . .
pa nadam se da hocu....mislim preziveti...... ;)
cesto sanjam koncert...mislim da mi nije dobro :D

shalim se , uzivaj . . .
moje dve extra drugarice su takodje zaludjenici za red hot . . . i pored njih dve znam apsolutno sve o njima . zive rane sam prochitala dva - tri puta . . . chak sam je i kupila , da je imam . . . mnogo gotivim anthonya kao lika . . . sve pesme im znam . . . ali volim samo desetak , mozda ni toliko . . . ostale me sve smaraju .

Stadium Arcadium:
PozZzzZ...svim mojim fanchitjima.... :grin:

Long time no see.... (unfortunately!)

Citam slavilo se 3 aprila... 8-)

Znaci Ovcica...ista ja :-D ...samo ja sam to obavila 2. xexex PoZZ
O pa konacno si se setila da postojimo... ;)
Ive ti od srca cestita rodjendan i zeli sve najlepse....sa malim zakasnjenjem. ;)
Btw moram da napomenem da sam kupila novu RHCP majicu danas pa sam presrecna!!! :D

Ma mislila ja na vas...all time..nego nisam bila tehnicki u mogucnosti da vam se javim!!!
Ja skupljam lovu da bih na koncertu pokupovala sve sto postoji ....od majce do igle za kravatu..xexexe Jos kad bih mogla i Kiedis-a nekako da potkacim...uf..tek bih se onda bila svoja..ovako...

Back