Red Hot Chili Peppers

Desecration Smile:
Nije mi jasno zašto postavljaš takva pitanja, ako ti se ne dopadaju odgovori, a znaš da će takvih odgovora biti? Ozbiljan si čovek, imaš 20 godina (oprosti ako grešim!), pusti decu na miru, jednostavno, za generaciju si ispred njih (ja sam dve, ali to nije bitno...), voliš metal, oni vole Pepperse, svako živi svoj život i, bože moj. Da hoću da se nerviram, išla bih i čitala kako fenserke idolizuju Paris Hilton, ali eto, neću da se nerviram. Ne zanima me, jednostavno. A i znam da možeš bolje. Znam da umeš da budeš fin. ;)
Pazi kao shto sam ti vec rekao jednom prilikom i moj idol Coverdale da radi tako neshto slicno,zamerio bih mu,naravno...ali dobro to je vec druga stvar sad,a i pricali smo i ranije o tome!Jel ono shto nije uredu,nije...jbg.E sad,ti si verovatno takva osoba pa se nenervirash na stvari koje preziresh!E pa vidish ja nazalost,nisam!I kada me neshto nervira i kada se neslazem sa necijim mishljenjem,to i javno pokazem!Ali ebem li ga,valjda sam takve prirode pa necu da kazem da "volim" da se nerviram ali mi je to nerviranje slaba tacka,jednostavno!Nismo svi isti....jbg.
Pa naravno da znam,ja sam uvek fin :D:D:D:D

ivanafreakystyley:
Haaaaaaaaaa,znala sam da nije bitno,hehe,huhu. :D Jer ako DS kaze da nije bitno,onda stvarno nije bitno,pa ona je najveci fan ovde,ona ima sve o Peppersima,tako da onda stvarno nije bitno!!!!! :D ;)
Ajde kad ste vec toliki fanovi,znate li dimenzije basistinog tukija :D:D:D ????? Duzina....obim,itd. :D ?Koliko sam ja mogao da vidim,ima lik cime da se pohvali :D!
Hehe,shalim se naravno,nemoj da shvatite ovo kao prozivku,please! :) PoZzz...uzivajte!

Pitanje za Desecration Smile:Jel mozes ako imas jos ovih carapa nastupa da mi ih nekako dostavis...hocu reci das...ma kako god,samo da ih ja dobijem! :D ;)

E ljudi danas sam dobila specijalnu ediciju(to sam rekla),vrlo sam srecna,od moje naj drugarice Dude sam dobila jedan od mojih omiljenih albuma(a meni su inace svi omiljeni)Blood Sugar Sex Magik :D ,a od mladje sestre sam dobila RHCP majicu....Eto ja samo da se pohvalim..........(svi mi salju poruke tipa:"Nadam se da ces upoznati RHCP''....to bi bilo lepo.....)
PS.Duda,fan rhcp-a vas puuuno pozdravlja :D (crko joj komp,pa ne moze da pise...)

Back