Red Hot Chili Peppers

ivanafreakystyley:
Treba mi koncert na Slane-u u mp3 formatu.....Ima li ko da mi da?
E i ja sam danas bila u nekoj knjizari u knezu,ali nisam nasla to sa japanskim prevodom vec Greatest videos za neku smesnu cenu,Stadium Arcadium za nekih 1600 dinara i tako redom albumi,sve za neke smesne pare....To je akcija koja traje vec neke dve nedelje zbog koncerta,pa ako nekog interesuje,ja samo da spomenem.... :D
Ooooo pa Desecration Smile se setila da i mi postojimo.... ;)
koje si sve albume nasla?ima li starijih albuma pre BSSM posto bih rekla da su oni prava retkost i koliko kostaju?koja je to tacno knjizara?
ja sam ''malo'' radoznala ali moram da znam ;) ;)

Desecration Smile:
Ja sam danas u bivšoj knjižari SANU videla izdanja većine albuma sa japanskim prevodima...kakva je to retkost, ljudi moji, ima da ih sve kupim!

Inače, da li vam je poznato da je počela australijska turneja i da su Čed, Džon i Fli svirali na trgu u Melburnu onako, spontano, za džabe? :)
isto pitanje za desecration:gde je ta knjizara,koje albume imaju i koliko kosta?

Ne smarate, nego ste jednostavno jednu deceniju mlađe i ne možete odjednom sve da znate, a tu, bar po meni, nema ničeg lošeg.

Albume pre BSSM, njihove dopunjene verzije iz 2003. godine, Abbey Road EP kao i kompilacije What Hits? i Out in LA izdao je EMI, dok je sve ostale izdao Warner. Koliko se sećam, sve to sam bez problema našla ovde u Beogradu, cunjajte malo po prodavnicama diskova.

Japance sam sve uzela, to su vrlo egzotične, kolekcionarske stvari, štaviše, neki stranac bi dao veliku lovu za to, tako da se i dalje čudim kako je stiglo do nas.

Plan? Jao, pobogu, nema plana! Samo čekate satima na najgorem suncu, trudite se da nemate gomilu stvari kod sebe kako vas ne bi pretresali (sad, naši sigurno neće biti tako UMOBOLNI kao Austrijanci!) i onda kad nas sve puste unutra, TRK napred koliko vas noge nose!

Ako hoćete da skinete to što su Čed, Džon, Fli i Džoš (NEMO' DA NE ZNATE KO JE DŽOŠ! Ako ne znate, niste u toku, čovek je maltene peti član benda, trk' pa se raspitajte!) svirali 11. aprila, idite na moj sajt, dakle http://www.invisible-movement.net/ , link je za sad samo u vesti na vrhu, biće ga i na stranici sa download-ima.

Oktobar, sad sam se zbunila...?! Ja sam mislila da je Bojan ime tvog dečka?!
Duga kosa je nestala u dobrotvorne svrhe. Naime, dragi Džon ima veoma dobru dušu i kad god mu kosa poraste, šiša se do glave i svu kosu poklanja fondaciji Locks Of Love koja pravi perike za decu na hemoterapiji, jer ne žele da se ta deca razlikuju od drugih samo zato što nemaju kosu. I to se saznalo samo zato što su neki izvori bliski njegovoj porodici to rastrubili, a posle ga je neko pitao da li je to istina.

Odoh da jedem, pa da uploadujem dobru verziju Hump de Bump i Making Of Hump de Bump, kako je moja draga drugarica iz SAD sve to lepo snimila:)

jecawaste:
koje si sve albume nasla?ima li starijih albuma pre BSSM posto bih rekla da su oni prava retkost i koliko kostaju?koja je to tacno knjizara?
ja sam ''malo'' radoznala ali moram da znam ;) ;)
Na platou ima starijih albuma,a ovo je negde preko puta platoa....Ma videces OGROMAN poster Stadium Arcadium,kao neka akcija.Ima One Hot Minute,Stadium Arcadium,By The Way,Greatest Hits.Takodje ima i Live At Slane Castle DVD,Greatest videos DVD,i DVD takodje sa spotovima,ali na ovom trecem DVD izdanju i RHCP 'pripovedaju'.
Welcome back!!!!! :D ;)

Back