jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
mogu li i ja da saznam taj plan?ivanafreakystyley:Desecration Smile:
Reci mi plan za stajanje u prvom redu.....
Reci mi,reci mi ,reci mi,reci mi,reci mi............
Znam da imas plan....
100%,reci Ivancici......![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu li i ja da saznam taj plan?ivanafreakystyley:Desecration Smile:
Reci mi plan za stajanje u prvom redu.....
Reci mi,reci mi ,reci mi,reci mi,reci mi............
Znam da imas plan....
100%,reci Ivancici......![]()
![]()
koje si sve albume nasla?ima li starijih albuma pre BSSM posto bih rekla da su oni prava retkost i koliko kostaju?koja je to tacno knjizara?ivanafreakystyley:Treba mi koncert na Slane-u u mp3 formatu.....Ima li ko da mi da?
E i ja sam danas bila u nekoj knjizari u knezu,ali nisam nasla to sa japanskim prevodom vec Greatest videos za neku smesnu cenu,Stadium Arcadium za nekih 1600 dinara i tako redom albumi,sve za neke smesne pare....To je akcija koja traje vec neke dve nedelje zbog koncerta,pa ako nekog interesuje,ja samo da spomenem....![]()
Ooooo pa Desecration Smile se setila da i mi postojimo....![]()
isto pitanje za desecration:gde je ta knjizara,koje albume imaju i koliko kosta?Desecration Smile:Ja sam danas u bivšoj knjižari SANU videla izdanja većine albuma sa japanskim prevodima...kakva je to retkost, ljudi moji, ima da ih sve kupim!
Inače, da li vam je poznato da je počela australijska turneja i da su Čed, Džon i Fli svirali na trgu u Melburnu onako, spontano, za džabe?![]()
Ni ja nisam prosvetljena po tom pitanju.jecawaste:mogu li i ja da saznam taj plan?![]()
![]()
![]()

Na platou ima starijih albuma,a ovo je negde preko puta platoa....Ma videces OGROMAN poster Stadium Arcadium,kao neka akcija.Ima One Hot Minute,Stadium Arcadium,By The Way,Greatest Hits.Takodje ima i Live At Slane Castle DVD,Greatest videos DVD,i DVD takodje sa spotovima,ali na ovom trecem DVD izdanju i RHCP 'pripovedaju'.jecawaste:koje si sve albume nasla?ima li starijih albuma pre BSSM posto bih rekla da su oni prava retkost i koliko kostaju?koja je to tacno knjizara?
ja sam ''malo'' radoznala ali moram da znam![]()
![]()
Ja jedino mogu u starke da stavim.......Oktobar1864:stavis u martinke, malo ih raspertlas, i obuces pantole malo sire
ili ponesi mobilni...![]()

Znam.....upucena sam.....difrent from others...:ivana je cu vec predhodno vece biti tamo....

Ko te naljutio?JaOktobar1864:mrs..sad si me naljutio..![]()