Red Hot Chili Peppers

razlog...pa kad je objavljeno da ce biti koncert odjednom je pola Srbije postalo najveci Peppers fan,gde god odes Peppers majice,svi idu na koncert-zato sto je to bilo kul...Nakon koncerta nema vise one potrebe da se dokazujes kao fan:confused:
Ovo je jedan od glavnih uzroka.i ne vazi samo za pepperse..vazi za sve vece bendove koji dodju kod nas,nazalost.
tako je,ja sam pozer :cool:

pozz od mene .jel ima neko ko svira bass ,bubanj i da je odlican pevac.naravno da zna sve pesme RHCP i da je njihov fan.gledao sam listu 100 najboljih gitarista na svetu i JOHN FRUSCIANTE je 18 .on je 100 puta bolji od Kirka iz Metallice koji je na 11 mestu.prvi je naravno Hendrix. FANOVI RED HOT CHILI PEPPERSA JAVI TE MI SE

Hajde hajde necemo se sad loziti,ja licno ne verujem da je to istina...U septembru Flea je rekao da ce uzeti dvogodisnji odmor pre nego sto krenu s novim pesmama i koncertima.Flea se vratio na koledz,Ant ima bebu a John je ove godine izdao novi album,tako da kapiram da hoce malo vremena samo za sebe i svoje stvari.
Sad,ovo John izjavio u martu
"I'm not interrested anymore in being in a band because for the last 10 years, I've spend more than 4 years and a half touring with a band. The Chili Peppers had to perform a huge number of concerts. To me, it represents a too long time when we can barely be creative. I'll have a show within 2 months, but it won't be rock. I can't say anymore about that now, because we still have to define things."
Ovo moze da brine,ali pitanje je da li je nesto uzeto iz konteksta,prevrtano,a i da li je John bio trezven tokom intervjua:roll: Radije cu verovati Fliju:)

Nema veze,vratice se Navarro!:klap: :rotf:

Krang, jedno moram da ti kažem: ti si licemer. Dolaziš ovamo da z3z4š ovu decu, a nemaš nameru da se obratiš bilo kome koga ne bi z3z4o. Kad sam ti postavila potpuno normalno pitanje početkom godine, iskulirao si me kao da imam 14 godina. I to nije bilo lepo. A drugo, jecawaste jeste mlada, ali poznajem je više od 2 godine i znam da je bolja od 90% sedamnaestogodišnjaka.

Mene na forumu nije bilo mesecima, ali ko veli, da vam kažem makar ovo, IZ PRVE RUKE. Džon nije napustio bend. Čovek, štaviše, kaže, da će biti turneje iduće godine, i to po Evropi. Bila mu je potrebna pauza, rešio je malo da uživa u životu, da se malo šetka po svetu inkognito, da probija granice, da upoznaje nove ljude, zabavlja se...ako je neko stvarno mislio da će on sad sve da nabije u šolju i pusti vodu, to nije bilo istina. On je, za razliku od ostale trojice, veoma diskretna i povučena osoba, ne prija mu toliko buke, i morao je malo da se primiri.

A priče o raspadu benda su mu verovatno zabavnije nego što ga nerviraju. Evo, sve vam lepo piše ovde:
http://www.thehorsechronicles.org/2009/09/john-frusciante-interview/

I bacite pogled na sajdbar tog sajta, možda uočite neko ime koje vam je odnekud poznato.

I, za vašu informaciju, Frušante i Navaro se sasvim OK slažu, trebalo je da sviraju zajedno na jednom nastupu u avgustu, ali je došlo do otkaza, jer mesto gde je trebalo da se nastupa nije dobilo dozvolu za organizaciju događaja.

Poslednja izmena:
Krang, jedno moram da ti kažem: ti si licemer. Dolaziš ovamo da z3z4š ovu decu, a nemaš nameru da se obratiš bilo kome koga ne bi z3z4o. Kad sam ti postavila potpuno normalno pitanje početkom godine, iskulirao si me kao da imam 14 godina. I to nije bilo lepo. A drugo, jecawaste jeste mlada, ali poznajem je više od 2 godine i znam da je bolja od 90% sedamnaestogodišnjaka.

Mene na forumu nije bilo mesecima, ali ko veli, da vam kažem makar ovo, IZ PRVE RUKE. Džon nije napustio bend. Čovek, štaviše, kaže, da će biti turneje iduće godine, i to po Evropi. Bila mu je potrebna pauza, rešio je malo da uživa u životu, da se malo šetka po svetu inkognito, da probija granice, da upoznaje nove ljude, zabavlja se...ako je neko stvarno mislio da će on sad sve da nabije u šolju i pusti vodu, to nije bilo istina. On je, za razliku od ostale trojice, veoma diskretna i povučena osoba, ne prija mu toliko buke, i morao je malo da se primiri.

A priče o raspadu benda su mu verovatno zabavnije nego što ga nerviraju. Evo, sve vam lepo piše ovde:
http://www.thehorsechronicles.org/2009/09/john-frusciante-interview/

I bacite pogled na sajdbar tog sajta, možda uočite neko ime koje vam je odnekud poznato.

I, za vašu informaciju, Frušante i Navaro se sasvim OK slažu, trebalo je da sviraju zajedno na jednom nastupu u avgustu, ali je došlo do otkaza, jer mesto gde je trebalo da se nastupa nije dobilo dozvolu za organizaciju događaja.
Hvala Iva!
Link je izgleda pokvaren il se radi na strani :confused:
U svakom slucaju,jel ti njih snabdevas nekim intervjuima ili..? Nema John-a bez Ive:D

Poslednja izmena:
Popravila sam link, trebalo je da stoji devetka umesto osmice, popravi sad i ti svoj post da bi u oba bio pravi link.

Ja izrađujem sajt, tj. radim tehničke stvari.
I ne znam, valjda je tako. U svakom slučaju, trebalo je mnogo godina da ne bude više tako stidljiv i da vidi ko sam, gde sam, itd. ;) No, vredelo je čekati.

Popravila sam link, trebalo je da stoji devetka umesto osmice, popravi sad i ti svoj post da bi u oba bio pravi link.

Ja izrađujem sajt, tj. radim tehničke stvari.
I ne znam, valjda je tako. U svakom slučaju, trebalo je mnogo godina da ne bude više tako stidljiv i da vidi ko sam, gde sam, itd. ;) No, vredelo je čekati.

postade li ti "admin na oficijeni sajt"? ako jesi, cestitam!

Izvini,a sta to pa fali Navaru?Otkud tebi da se ja zezam po tom pitanju uopste?
A,i da dolazim da zezam...imam sva prava na to....ne trudim se da ostavim dobar utisak medju forumasima,jer mi nije bitno njihovo misljenje.
Jecawaste niti znam dal je mlada,niti me zanima,a ako je bolja od 90% vrsnjaka svaka joj cast,ali opet...ne zanima me...
I jos nesto...i ja bih mogao da kazem za tebe da si i ti licemer i da koristis forum radi licne promocije svog sajta,a ne da bi diskutovala o pepersima...bolje bi bilo da si otvorila temu samo o Dzonu,pa tamo pisala i postavljala linkove sa tog sajta o Dzonovim solo albumima,jer ovo je ipak tema RHCP.
I sta si se ti nasla ovde da izigravas nekog advokata tinejdzerima?
Svasta....

Ja volim Pepperse, ali Džona poznajem i uvek će mi biti broj jedan u bendu. On je veoma dobar čovek i fantastičan muzičar. Smatram da je kičma samog benda i da zaslužuje pažnju, jer su ga cele ove godine mediji samo pljivali i izmišljali da hoće da ode, zato sam okačila intervju, jer sam videla da se i ovde o tome priča naširoko. Mom sajtu ne treba dodatna promocija, a onaj koji sam linkovala čak nije ni moj, već naše zajedničke prijateljice, a ona je objavila taj intervju i ja sam smatrala da će ljudi želeti da ga pročitaju.

Navaru ne fali ništa, čovek je OK. Sviđa mi se njegov solo album i Jane's Addiction su super. Volim i neke pesme sa One Hot Minute. Što se tiče ovog drugog, možda sam pogrešila, izvini, ali imala sam utisak da zezaš devojčicu, pa sam priskočila.

Tinejdžeri jesu u osnovi neartikulisani, ali smatrati da su svi isti, svi ludi i svi loši, to nije u redu.

Back