on mercury
Poznat
- Poruka
- 8.731
a ja ih posle Inđije još više gotivim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma u bendu su najbolji Flea i Chad,dobar je i Anthony ali ovo dvoje su neprevazidjeni.![]()
tako je,ja sam pozerrazlog...pa kad je objavljeno da ce biti koncert odjednom je pola Srbije postalo najveci Peppers fan,gde god odes Peppers majice,svi idu na koncert-zato sto je to bilo kul...Nakon koncerta nema vise one potrebe da se dokazujes kao fan
Ovo je jedan od glavnih uzroka.i ne vazi samo za pepperse..vazi za sve vece bendove koji dodju kod nas,nazalost.

Hajde hajde necemo se sad loziti,ja licno ne verujem da je to istina...U septembru Flea je rekao da ce uzeti dvogodisnji odmor pre nego sto krenu s novim pesmama i koncertima.Flea se vratio na koledz,Ant ima bebu a John je ove godine izdao novi album,tako da kapiram da hoce malo vremena samo za sebe i svoje stvari.
Sad,ovo John izjavio u martu
"I'm not interrested anymore in being in a band because for the last 10 years, I've spend more than 4 years and a half touring with a band. The Chili Peppers had to perform a huge number of concerts. To me, it represents a too long time when we can barely be creative. I'll have a show within 2 months, but it won't be rock. I can't say anymore about that now, because we still have to define things."
Ovo moze da brine,ali pitanje je da li je nesto uzeto iz konteksta,prevrtano,a i da li je John bio trezven tokom intervjuaRadije cu verovati Fliju
![]()

Hvala Iva!Krang, jedno moram da ti kažem: ti si licemer. Dolaziš ovamo da z3z4š ovu decu, a nemaš nameru da se obratiš bilo kome koga ne bi z3z4o. Kad sam ti postavila potpuno normalno pitanje početkom godine, iskulirao si me kao da imam 14 godina. I to nije bilo lepo. A drugo, jecawaste jeste mlada, ali poznajem je više od 2 godine i znam da je bolja od 90% sedamnaestogodišnjaka.
Mene na forumu nije bilo mesecima, ali ko veli, da vam kažem makar ovo, IZ PRVE RUKE. Džon nije napustio bend. Čovek, štaviše, kaže, da će biti turneje iduće godine, i to po Evropi. Bila mu je potrebna pauza, rešio je malo da uživa u životu, da se malo šetka po svetu inkognito, da probija granice, da upoznaje nove ljude, zabavlja se...ako je neko stvarno mislio da će on sad sve da nabije u šolju i pusti vodu, to nije bilo istina. On je, za razliku od ostale trojice, veoma diskretna i povučena osoba, ne prija mu toliko buke, i morao je malo da se primiri.
A priče o raspadu benda su mu verovatno zabavnije nego što ga nerviraju. Evo, sve vam lepo piše ovde:
http://www.thehorsechronicles.org/2009/09/john-frusciante-interview/
I bacite pogled na sajdbar tog sajta, možda uočite neko ime koje vam je odnekud poznato.
I, za vašu informaciju, Frušante i Navaro se sasvim OK slažu, trebalo je da sviraju zajedno na jednom nastupu u avgustu, ali je došlo do otkaza, jer mesto gde je trebalo da se nastupa nije dobilo dozvolu za organizaciju događaja.
Popravila sam link, trebalo je da stoji devetka umesto osmice, popravi sad i ti svoj post da bi u oba bio pravi link.
Ja izrađujem sajt, tj. radim tehničke stvari.
I ne znam, valjda je tako. U svakom slučaju, trebalo je mnogo godina da ne bude više tako stidljiv i da vidi ko sam, gde sam, itd.No, vredelo je čekati.
Krang, jedno moram da ti kažem: ti si licemer. Dolaziš ovamo da z3z4š ovu decu, a nemaš nameru da se obratiš bilo kome koga ne bi z3z4o. Kad sam ti postavila potpuno normalno pitanje početkom godine, iskulirao si me kao da imam 14 godina. I to nije bilo lepo. A drugo, jecawaste jeste mlada, ali poznajem je više od 2 godine i znam da je bolja od 90% sedamnaestogodišnjaka.