Red Hot Chili Peppers

Ne znam, ja vodim sajt koji je delimično preuzeo ulogu zvaničnog (tj. diskografska kuća mi šalje vesti i govore mi šta me smem da kačim i kakve stvari se ne objavljuju dok nisu potvrđene), pa se uvek pravim da to ne čujem. ;)

Inače, treba znati da je svaki od tih albuma drugačiji. Prvi i drugi su veoma eksperimentalni, malo na fazon Sida Bereta i Keptin Bifharta, treći je malo new wave/dark wave, peti je veoma precizan, ispoliran (zato i postoje te dve alternativne verzije koje su besplatne); a npr. ovaj najskoriji je takav da svaka pesma ima po nekoliko činova i prelazi iz jednog dela u drugi su ludi...kao da si pao sa neke planine, ne znam kako da objasnim. :)

Hajde hajde necemo se sad loziti,ja licno ne verujem da je to istina...U septembru Flea je rekao da ce uzeti dvogodisnji odmor pre nego sto krenu s novim pesmama i koncertima.Flea se vratio na koledz,Ant ima bebu a John je ove godine izdao novi album,tako da kapiram da hoce malo vremena samo za sebe i svoje stvari.
Sad,ovo John izjavio u martu
"I'm not interrested anymore in being in a band because for the last 10 years, I've spend more than 4 years and a half touring with a band. The Chili Peppers had to perform a huge number of concerts. To me, it represents a too long time when we can barely be creative. I'll have a show within 2 months, but it won't be rock. I can't say anymore about that now, because we still have to define things."
Ovo moze da brine,ali pitanje je da li je nesto uzeto iz konteksta,prevrtano,a i da li je John bio trezven tokom intervjua:roll: Radije cu verovati Fliju:)

razlog...pa kad je objavljeno da ce biti koncert odjednom je pola Srbije postalo najveci Peppers fan,gde god odes Peppers majice,svi idu na koncert-zato sto je to bilo kul...Nakon koncerta nema vise one potrebe da se dokazujes kao fan:confused:
Ovo je jedan od glavnih uzroka.i ne vazi samo za pepperse..vazi za sve vece bendove koji dodju kod nas,nazalost.

Back