Red Hot Chili Peppers

AAAAAAAUUUUUUUU !!!!!!!!! :eek: pa, sa kakvim je to zenama on izlazio, pobogu, sve neke manijakalnih namera :eek:!!!!!????

Sto si to SAD napisala? Mislim, gde ti to sad pade napamet, na koju devojku konkretno mislis?

Meni je najsimpaticnija od njegovih devojaka Heather... I Jaime i Ione.

A najodvratnija u svakom mogucem smislu mi je Yohanna. A takodje ne volim Sinead i Jennifer.

Poslednja izmena:
pa, pomenuste na prethodnoj strani tu Jennifer, a i za Yohannu si rekla da je losa osoba.. pa sam se samo nadovezala.. ne znaci, naravno, da su sve njegove ex zle, kvarne, tj. ne shvataj me bukvalno..
ustvari sam, pre svega, mislila na Jennifer, a napisah kako su mu sve bivse problematicne.. doduse, ja ih i ne znam u karakteru, niti citah "Scar Tissue" pa nisam upucena, samo povrsno ocenih.. jel te je to zbunilo, tako?
z:mrgreen:

ustvari sam, pre svega, mislila na Jennifer, a napisah kako su mu sve bivse problematicne.. doduse, ja ih i ne znam u karakteru, niti citah "Scar Tissue" pa nisam upucena, samo povrsno ocenih.. jel te je to zbunilo, tako?
z:mrgreen:

Obavezno procitaj!z:)

Jos malo ce godinu dana otkad je Jennifer u zatvoru. Meni nikako nije bila simpaticna. Kako da mi bude simpaticna devojka koja je maltene imala ubilacke namere prema osobi koju ja OBOZAVAM i prevarila ga je. EJ, NJEGA da prevari? :eek: NIKADA nece da mi bude jasno zasto bi ANTHONYJA KIEDISA prevarila!

Sto se majice tice... Stalno ju je nosio. :D

MA jes ona luda,nego kad citam kako opisuje nju kad ga je videla sa onom prijateljicom u kolima i hoce da ga ubije jer je vara,meni je to vise bilo smesno nego sto sam se uplasila:lol: Kao u filmovima,kad ti je simpatican neki bad guy...Pa i on je imao lepih trenutaka s njom...A sada,jadnica...

Dragi moji PEPPERSOMANI !!! Zelim vam Srecnu Novu 2009.Godinu !!! Puno pozitivne RHCP energije, zdravlja, razloga za osmeh a la "Charlie`s Making Me Smile" !!! :D
Zelim da nam svima, vernim fanovima, nasi Peppersi podare predivan novi album u novoj godini i ako ne tada koncert onda vec iduce 2010.godine, opet ovde u Srbiji !!! :heart:
SRECNO, ZIVI BILI I NASTAVILI SA PISANJEM NA OMILJENOJ NAM TEMI !!!
z:)

:vatromet: :vatromet:

Ljudi, posto se 1. 1. blizi, a necu moci da cestitam tacno u 00:00... Zeza me komp...

SRECNA VAM NOVA GODINA!!!!!!!!! I VAMA I PEPPERSIMA!!! TAAAAAAAAAAAAKO SAM ZAHVALNA STO POSTOJE I ZELIM IM SVE NAJBOLJE I DA ZAUVEK SVIRAJU ZAJEDNO I CINE NAS SRECNIMA!!! I ZELIM NAM SVIMA JOS MNOOOOOOOOOOOOOOOGO RHCP KONCERATA!!! :D

I SRECAN RODJENDAN HEATHER, SVE NAJBOLJEEEEE, TI DIIIIIIVNA DEVOJKO!!!!!!!! :D :D :heart: Sve najbolje!

Poslednja izmena:
Bila sam kod kuce, doslo mi je drustvo, jer ne volim da idem po diskotekama u kojima se pusta muzika od koje mi prosto usi prokrvare. Pa sam resila da cestitam Novu i Heatherin rodjendan. Ne vidim sta je lose u tome. ;)

Sto se tiche diskoteka i tako toga prava i jedina odluka :)

A da stojish ispred trafike :) to je takodje druga krajnost te sam od
ubedjenja da si izabrala najbolje za sebe srechna nova godina Andjelija.

Back