REČNIK BEOGRADSKOG ŽARGONA

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Guru 42:
Ništa se ne sekirajte.. zavalio, sam, tj. tapn'o sam digić pa više neću da vas smaram svojim dosadnim fotkama....
crazy-1.gif

Да скупимо репа да ти одремимо алат?

baki 75:
Beograd ima dosta mana, ali njih najbolje znaju Beogradjani. I pored toga Beograd je centar sveta za čitav Balkan, najrazvijeniji, najmoderniji i najsredjeniji. Kome se ne svidja ta cinjenica ne treba da dolayi na forum BGD. Ja ne bih zivela ni u jednom drugom mestu da ne kayem selu u ovom delu svetu, jer sve van Bgda je vukojebina. Razumem ogorcenost ljudi iy provincije koji nemaju ni normalan bioskop.

Lepoto ako zivish u bgu ne zivis u centru univerzuma... prosto me smaraju ljudi izjavama tipa bg,bg,bg je ...sve ostalo je...njesra...to je tako glupo s Vase strane, ne ulazim u ove glupe rasprave bg jeste glavni grad ali ne cini Srbiju,i mislim da je totalno idiotski da se stidite svojih sunarodnika iz drugih gradova...Ako zivis tamo nisi automatski povlashcena u zivotu, doduse ako izuzmesh jeftiniji prevoz...xe,xe

MoooniQueee:
Lepoto ako zivish u bgu ne zivis u centru univerzuma... prosto me smaraju ljudi izjavama tipa bg,bg,bg je ...sve ostalo je...njesra...to je tako glupo s Vase strane, ne ulazim u ove glupe rasprave bg jeste glavni grad ali ne cini Srbiju,i mislim da je totalno idiotski da se stidite svojih sunarodnika iz drugih gradova...Ako zivis tamo nisi automatski povlashcena u zivotu, doduse ako izuzmesh jeftiniji prevoz...xe,xe[/QU Monik!!
Ma ne obraćaj pažnju!! Kada, malo, poodrastu shvate.. uglavnom?! Centar sveta je Srbija..
crazy-1.gif

Back