P
pajamaca
Gost
ali ja ću tek sad da počnem da se sekiram...
buaaaa ali ja vooolim tvoje fotkeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guru 42:Ništa se ne sekirajte.. zavalio, sam, tj. tapn'o sam digić pa više neću da vas smaram svojim dosadnim fotkama....
![]()
Mače!!! Nemoj ti meni, samo, da se sikiraš.. zalepićemo neku staru.. i tako ih imamo u gomilama...pajamaca:ali ja ću tek sad da počnem da se sekiram...
Hvala ti, prijatelju, što misliš na mene.. al' nema potrebe, ima kod šanera uvek dobre i jeftine robe!!L.1:Да скупимо репа да ти одремимо алат?
Pa nisi, valjda, blesav! To možeš da radiš i kod kuće!!!L.1:Цима ме неко месо да совим код ње на гајби.................
baki 75:Beograd ima dosta mana, ali njih najbolje znaju Beogradjani. I pored toga Beograd je centar sveta za čitav Balkan, najrazvijeniji, najmoderniji i najsredjeniji. Kome se ne svidja ta cinjenica ne treba da dolayi na forum BGD. Ja ne bih zivela ni u jednom drugom mestu da ne kayem selu u ovom delu svetu, jer sve van Bgda je vukojebina. Razumem ogorcenost ljudi iy provincije koji nemaju ni normalan bioskop.
MoooniQueee:Lepoto ako zivish u bgu ne zivis u centru univerzuma... prosto me smaraju ljudi izjavama tipa bg,bg,bg je ...sve ostalo je...njesra...to je tako glupo s Vase strane, ne ulazim u ove glupe rasprave bg jeste glavni grad ali ne cini Srbiju,i mislim da je totalno idiotski da se stidite svojih sunarodnika iz drugih gradova...Ako zivis tamo nisi automatski povlashcena u zivotu, doduse ako izuzmesh jeftiniji prevoz...xe,xe[/QU Monik!!
Ma ne obraćaj pažnju!! Kada, malo, poodrastu shvate.. uglavnom?! Centar sveta je Srbija..
![]()
Guru 42:Ma ne obraćaj pažnju!! Kada, malo, poodrastu shvate.. uglavnom?! Centar sveta je Srbija..
![]()