REČNIK BEOGRADSKOG ŽARGONA

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baki ja sam iz beograda(sa zvezdare)ali stvarno pricas nebuloze.beograd centar balkana,najmoderniji,najrazvijeniji.....slatko sam se nasmejao.jesi li ti mozda bila negde van linije-kaludjerica-tosin bunar?npr.jesi li videla zagreb,ljubljanu,sarajevo..?
beograd sa 1000 pasa lutalica po glavi stanovnika,sa 1000cm3 smeca po glavi stanovnika...sa infrastrukturom iz bivse sfrj,sa telefonskim centralama koje jos imaju dvojnike....uh da ne nabrajam vise ruka ce me zaboleti...
zar je to moderno,razvijeno?
mogao bih se kladiti da je mozda i tirana modernija i razvijenija od beograda.
draga moja,moras se osloboditi komplexa sto zivis u beogradu da bi mogla realno sagledati situaciju u kojoj se nas grad nalazi a da ne govorim o tome da moras malo da putujes po okolnim zemljama da vidis kako njihove metropole izgledaju.tako nebi sebi dozvolila taj luksuz da lupetas ovse na forumu ovakve stvari.

divlja u srcu:
Imam problema sa IQ-om. Tvojim. :-)

ne beri ti brigu,zlato,za moj IQ suvise je on veliki za tebe.
a frustracije i komplexi mogu da se lece,samo bi trebalo na vreme da se javis nadleznom specijalisti.student sam medicine te ti mogu dati par saveta.nesto sam prema tebi altruisticki raspolozen.
i sad pazljivo procitaj recenicu koju sam napisao:"JA SAM SA ZVEZDARE''a to je Beograd.dakle,o kakvom prenickovanju trabunjas?

Back