REČNIK BEOGRADSKOG ŽARGONA

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovani prijatelji vozdra !
Vidim da se ovde pljuje po mom gradu bez mene, i moram vAM cire da to ne mogu da tolerishem ! Mislim....stvarno nema smisla.
Evo upravo sam dosao sa mitinga LDP i imam svasta da vAM pricam na tu temu ali necu....
Prvo cu, i iz sve snage da pljunem po svojoj mahali , zato sto sebi dozvoljava da, na prvom mestu, postane steciste kojekakvih malogradjanskih , sociopatoloskih i etnoretropolitikosprdnoduhovnonemoralistikih vucibatina nagrnulih iz svih okolinih suma planina brda dolova lugova i jos kojekakvih sredina.
Pljunucu po njemu zato sto sedi skrshtenih ruku dok ga nazivaju prljavim sivim tmurim, stecistem kriminala, njegove gradjane nazivaju raznim pogrdnim imenima ti prazilukovici koji zapravo pretvaraju ovaj grad u jednu ruinu djubriste i grad kakav o zaista nije !
Ja razumem gospodu malogradjane i shvatam da im nije lako, vidim da u njima ima zavisti i shvatam da im nije lako nositi to breme na dusi. Ljubomora je jedan fenomen kojim se covek
zaokupi kad njegov zivot pocinje da gubi vrednost.Kad jednostavno nije zadovoljan sobom i svojom karmom. Pocinje da pljuje na sve sto ima smisao i jasno je slozeno u jednu celinu odnosno formu. Pruzimo podrsku tom svetu i ne dozvolimo da budemo isti vec samo bolji !

Promenimo srbiju otcepimo Beograd !

P.S. Na mitingu je bilo sjano.... Beograd je ponovo blistao!

Ali i posle svog pljuvanja koje samo vAMA dolikuje, vI niste nishta konkretno odgovorili .
Gospodo draga mnogo ste me razocarali, mrznja vAS opseda iz dana u dan sve vishe i vishe.
Ja sa vec vdeo i mamne gde da djemdo shevi, osim da vi odete ! Pa vAS zato limmo da stitenapu torijuteri i ne zaboravite da povedete sve fashiste sa sobom a MASTERMIND obavezno da jeshe na celu kolone.

Albiback....

fazon:
Ali i posle svog pljuvanja koje samo vAMA dolikuje, vI niste nishta konkretno odgovorili .
Gospodo draga mnogo ste me razocarali, mrznja vAS opseda iz dana u dan sve vishe i vishe.
Ja sa vec vdeo i mamne gde da djemdo shevi, osim da vi odete ! Pa vAS zato limmo da stitenapu torijuteri i ne zaboravite da povedete sve fashiste sa sobom a MASTERMIND obavezno da jeshe na celu kolone.

Albiback....
jahacu na tvome tati :mrgreen:
rekli su mi da to obozava

Back