FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Traži ženu pa sa njom putuj. Od drugova nikada ne možeš napraviti porodicu, niti imaš neke konkretne vajde
rečenica prva: mnogo mi je lepo kad vidim ovako neku staru temu
rečenica druga: dođe mi da plačem kad vidim ove neke nove teme
eto to je sve što u ovom momentu imam da kažem o sebi..
Danas mi je na vratima zazvonila jedna zena i trazila nesto od hrane, bilo sta. Ne novac, nista drugo samo nesto za jelo. Samohrana majka, ima cerke bliznakinje od 5 godina.
Razmisljam o njoj sada i lose se osecam. Imam neku grizu savesti. Mislim da su ljudi bahati, nesto sto nama ne znaci nista, nekome bi znacilo mnogo.
Rekla sam joj da svrati ponovo, da se bolje pripremim... Nema telefon... Svratice valjda. Mislim na njenu decu i sve mi u glavi ona scena iz crtaca "umochicu".
![]()
Ništa tužnije od toga kada ljudi nemaju za osnovne egzistencijlne potrebe, živimo u prokleto odvratnom svetu.![]()
Bas tako, nazalost. Cesto vidjam jednog coveka kako trazi nesto po kesama u kontejneru ispred zgrade. Jednom u prolazu ponudila sam mu neko pecivo, imala sam ih vise. Pogledao me je ljutito, i istim nekim takvim pokretom primio onu kesicu iz mojih ruku. Da li sam ga uvredila, jbm li ga... ne znam. Nije mi bila losa namera. Kakvu li on predstavu o svetu ima, i o ljudima..
mravnodusan prema placu i konacno sasvim sam .......