Rebelde

xexe ja nemam druge fotomontaze

ona slika na kojoj su dul i ucker to nije fotomontaze nego ih je neki fan zamolio da se slikaju sa bebom

ona na kojoj su namestili lica uckera poncha i chris u tela od annie may i dul je smesna :klap:

gracias !!

ca0s ljudi...nije me bilo odavno....

bash su extra sad ove epizode...drago mi je zbog Vico&Rocca....:)
josh uvek vazi ono da se vidimo na koncertu? ja sigurno dolazim.....
e da...ako je neko zainteresovan za REBELDE majce, neka mi poshalje privatnu poruku...nabavila sam...pozzz

ca0s ljudi...nije me bilo odavno....

bash su extra sad ove epizode...drago mi je zbog Vico&Rocca....:)
josh uvek vazi ono da se vidimo na koncertu? ja sigurno dolazim.....
e da...ako je neko zainteresovan za REBELDE majce, neka mi poshalje privatnu poruku...nabavila sam...pozzz

idalje vazi ne brini....

UBILA BIH TOG COVEKA:twisted: (dijegoovog oca)!!!

joj kako su mi slatki svi ovi parovi:teo i luhan (jedva cekam da se smuvaju, ponovo), selina i max, viko i roko, pa jos dijego i roberta, mija i migel i naravno preeeeslatki santos sa lupitom :heart::heart::heart::P

ahaaaaaaaaaaaaaaaa kako se sol obilo o glavu ona osveta sto je oplanirala za selinu.joj sto je devojka glupa, a i ruzna...strasilo:rotf::rotf::rotf::rotf:

Eeee ne dirajte Dijega... :):):)
On je dobar... :):):)
Eee a ovaj ajde malo mi opisite tu scenu sa Dijegom i Robertom...Bas me zanima...Ja nisam imala struju..
E a kako ce Roberta da mu se osveti?

pa bila neka oluja dok su putovali avionom, i naisli na neke turbulencije i kao svi morali da sede po dvoje, djovani i lupita, mija sa migelom samo sto ona nicega nije bila svesna jer je spavala, a dijego i roberta i onda kada je naisao najgori deo turbulencije i poceli da dobijaju opremu za spasavanje oni se uspanicili i kao valjda je dijego prvi rekao, ne zelim da umrem a da ti ne kazem da te volim, pa i ona njemu rece isto i onda su se poljubili :heart:. kada su prosle turbulencije, on se kao pravio da spava da bi izbegao razgovor sa njom a ona je bas zelela da razgovara sa njim i da se pomire, pa dok je on kao spavao ona ga mazila i ljubila...i kasnije kada ga je uhvatila na aerodromu on kao o cemu hoce da pricaju i ona kao o onome sto se desilo, pa se on pravio kao da ne zna i onda je rekao kao,a da...ma to sam se samo salio, pretpostavljam da si i ti-i ona onako povredjena, iznervirana, besna, da kao i ja sam se naravno salila......i posle kada su dosli u hotel kod ovih ostalih, ona pocela da brani havijera pred njim (inace mrrrrzim tog havijera:twisted:) i pocela da pravi dijega ljubomornim-e al ne znam kako ce mu se osvetiti, verovatno na neki jedinstven nacin, kao sto samo ona zna :ok:

imam par pitanjca:
-poncho je bio sa anahi i sa dulce mariom-jel tako?kada?
-ucker je bio sa anahi i dulce mariom-jel tako?kada?
-a jel bila maite sa nekim od njih dvojice?
-kada je cristian provalio da je gay, kada se to saznalo?

:mrgreen:

ko zna neki mi odgovori :mrgreen:

-Nije potvrdjeno za Anahi, a sa Dulce je bio duugo, 2god ja mislim, mislim jos u clase 406 pa i u prvoj sezoni Rebelde...
-Za Dul nije potvrdjeno, sa Anahi je bio mislim 8 meseci, isto tako negde u prvoj seozni
-Mayte nije bila, ona je sa gitaristom grupe
-Nije provalio, nego su na netu izasle slike sa njegovog vencanja... dugo je to cuvao kao tajnu, jer na slikama ima narandzastu kosu, tako da je negde iz 2004-2005...

Back