Rebelde

Pa valjda ima neshto na sajtu bgarene......100% ima tamo neshto o koncertu.....
derrek77dj.jpg

Kakav baja...!!!!

A jel nije 7/9??? tako sam negde procitala...

a stvarno trebamo malo vise da pisemo na ovoj temi... ove epizode su sada super... nisam gledala juce pa cu morati na youtube....

Definitivno si propustila....epizoda je bila vrh....
1.Poljubili su se RyD:heart::heart::D
2.Teo i Luhan su se opet palo priblizili:cmok:
3.Migel je uspeo da zagrli Miu u avionu u toku turbulencije(ako se uopshte tako kaze)mada ona toga nije bila svesna....:roll:
4.Roco i Vico su zajedno....Roco je takodje veoma sladak....:heart:
5.Selina i Maks su zajedno....:heart:
6.Naravno josh nekoliko smeshnih stvari u vezi Djovanija,Injakija i Santosa
7.Pomirili se Pilar I Tomi....rekao joj je da je voli.....:cmok:

a selina i hose luhan su da bi se osvetile sol-stavili je u dzak i zavezali ga...tako da su sol propali svi planovi i celo vece je provela u tom dzaku :rotf:

koncert je 7.septemba...pomerili su ga jer imaju veoma gust raspored, i city-ju su rekli da ce najverovatnije doci 7.ujutru!

drago mi je da se jos neko slaze samnom...trebalo bi malo vise paznje da posvetimo seriji kao i grupi-zasluzili su!:klap:

caos svima i perdon ja sam jedna od onih koji samo povremeno svrate :confused:

ali evo obecavam biti nesto redovnija :P
da ove epizode su najbolje gledala sam ih odavno
a posto zivim u nemackoj neznam koja je sad epizoda kod vas dul je prelepa sa onim kupacem i onako malo kovrdzavom kosom kad su na plazi ma svi su super

za one fotomontaze meni se ne svidjaju videla sam jednu koju su napravili kao dul gola ucker takodje i ona ga grize za guzu zvuci smesno ali ne izgleda bas smesno

evo jedan snimak u njemu cete saznati nesto o planovima clanova pa pogledajte a i smesno je posto ima novog skandala jedna fanatika iz kolumbije izjavila da nosi uckerovo dete :rotf:

pogledajte

caos svima i perdon ja sam jedna od onih koji samo povremeno svrate :confused:

ali evo obecavam biti nesto redovnija :P
da ove epizode su najbolje gledala sam ih odavno
a posto zivim u nemackoj neznam koja je sad epizoda kod vas dul je prelepa sa onim kupacem i onako malo kovrdzavom kosom kad su na plazi ma svi su super

za one fotomontaze meni se ne svidjaju videla sam jednu koju su napravili kao dul gola ucker takodje i ona ga grize za guzu zvuci smesno ali ne izgleda bas smesno

evo jedan snimak u njemu cete saznati nesto o planovima clanova pa pogledajte a i smesno je posto ima novog skandala jedna fanatika iz kolumbije izjavila da nosi uckerovo dete :rotf:

pogledajte

aaa ocu ja da vidim tu fotomontazu!!!!:super:

Back