E, posto ocito znas sve, negde sam videla da Diego ima neki zavoj na glavi, a nasla sam i neku sliku gde ga Roberta ljubi a on je u bolnickom krevetu, glava mu je povredjena.....Da li je ta epizoda bila i sta se tu desilo?
Nije bila.To ce da bude oko 400 epizode,ja mislim 398.Aha..
Dakle.Dijego ce da ima zavoj zato sto ce ona stoka od Havijera da ga udari.Price mu sa ledja i udarice ga,pa ce Dijego da bude bez svesti.Onda ce Teo da zove Robertu i jos nekog,ne secam se koga.A to se desilo u ucionici.U daaaaaaaaaaa...Onda kad Dijego ostane bez svesti,pa kad dodju Roberta i jos neko...Onda ce Djovani da skoci na Havijera.Da vidis koja je to ljubav prema drugu...

Lupam ha?
Onda ce da dodje Bustamante.Pa ce da pita ko je to uradio,onda ce Roberta da kaze da je sam pao.Ali joj Bustamante nece verovati..Posle da odvdu Dijega u bolnicu.Pa ce prvo da dodju Roberta i Havijer,pa ce Bustamante da ih uhvati.A Roberta ce da sazna gde je Dijego,zato sto ce Dijego da zove Tomesa i Djovanija i da im kaze da misle na Gandijinu cerku...Leon mu nije dao da kaze gde je.PS. Leon je bio sa njim svo vreme...
Onda ce Roberta da provali gde je on,a Tomasu i Djovaniju ce da kaze pogresnu...E sad...Havijer i Roberta nece moci da udju kod Dijega...Posle ce Dijego da ne znam kako da kaze Tomasu da posalje Robertu kod njega..Onda ce tu da bude ono sto si ti videla...
Ona ce da udje i zvace Dijega,kad je on bude cuo on ce da se pravi da spava.Pa ce kao da otvori oci kad ona sedne porewd njega,na secam se da li ce da sedne pored njega ili ce da ga pomazi po glavi...

Pa kad otvori oci ce da joj valjda kaze da je voli..Onda ce da je

,ali ce ona da ode,,,,,,Jadnan Dijego...

Eto...