Rebelde

Nema veze,gledala sam danas :) reprizu,nisam otisla u skolu... :):):)
a danas cu da prepricam kidnapovanje i novu godinu....to je neko pre rekao da prepricam,ali je nisam stigla,tako da cu sad... :)
informacija za one koji su regovani na myspace,verovatno znate,ali evo i ja da kazem :)
Ucker,Anahi i Poncho imaju profil.Ja znam samo za njih...Da li zna neko da li ima jos neki clan RBD-a profil?

aj mi posalji njihove space adrese..............

veceras cu da prepricam novu godinu i kidnapovanje... :)
Jos 15 min pa ce rebelde...jedva cekam..
kako me nervira onaj havijer...a sad tek treba da dodje u sch...

E, posto ocito znas sve, negde sam videla da Diego ima neki zavoj na glavi, a nasla sam i neku sliku gde ga Roberta ljubi a on je u bolnickom krevetu, glava mu je povredjena.....Da li je ta epizoda bila i sta se tu desilo?:)

Nema veze,gledala sam danas :) reprizu,nisam otisla u skolu... :):):)
a danas cu da prepricam kidnapovanje i novu godinu....to je neko pre rekao da prepricam,ali je nisam stigla,tako da cu sad... :)
informacija za one koji su regovani na myspace,verovatno znate,ali evo i ja da kazem :)
Ucker,Anahi i Poncho imaju profil.Ja znam samo za njih...Da li zna neko da li ima jos neki clan RBD-a profil?

Daj Anahinu space adresu.

E, posto ocito znas sve, negde sam videla da Diego ima neki zavoj na glavi, a nasla sam i neku sliku gde ga Roberta ljubi a on je u bolnickom krevetu, glava mu je povredjena.....Da li je ta epizoda bila i sta se tu desilo?:)
Nije bila.To ce da bude oko 400 epizode,ja mislim 398.Aha..
Dakle.Dijego ce da ima zavoj zato sto ce ona stoka od Havijera da ga udari.Price mu sa ledja i udarice ga,pa ce Dijego da bude bez svesti.Onda ce Teo da zove Robertu i jos nekog,ne secam se koga.A to se desilo u ucionici.U daaaaaaaaaaa...Onda kad Dijego ostane bez svesti,pa kad dodju Roberta i jos neko...Onda ce Djovani da skoci na Havijera.Da vidis koja je to ljubav prema drugu... :heart::kiss: Lupam ha?
Onda ce da dodje Bustamante.Pa ce da pita ko je to uradio,onda ce Roberta da kaze da je sam pao.Ali joj Bustamante nece verovati..Posle da odvdu Dijega u bolnicu.Pa ce prvo da dodju Roberta i Havijer,pa ce Bustamante da ih uhvati.A Roberta ce da sazna gde je Dijego,zato sto ce Dijego da zove Tomesa i Djovanija i da im kaze da misle na Gandijinu cerku...Leon mu nije dao da kaze gde je.PS. Leon je bio sa njim svo vreme...
Onda ce Roberta da provali gde je on,a Tomasu i Djovaniju ce da kaze pogresnu...E sad...Havijer i Roberta nece moci da udju kod Dijega...Posle ce Dijego da ne znam kako da kaze Tomasu da posalje Robertu kod njega..Onda ce tu da bude ono sto si ti videla...
Ona ce da udje i zvace Dijega,kad je on bude cuo on ce da se pravi da spava.Pa ce kao da otvori oci kad ona sedne porewd njega,na secam se da li ce da sedne pored njega ili ce da ga pomazi po glavi...:heart:
Pa kad otvori oci ce da joj valjda kaze da je voli..Onda ce da je :kiss:,ali ce ona da ode,,,,,,Jadnan Dijego... :( :(
Eto... :) :ok:

Mislim da to nisu njihove prave space adrese, ima ih dosta i sve su na isti fazon, kao da su oni sami pisali a vidi se da je formirano od strane fanova.....Mikice, prepricaj kidnapovanje, obecala si....I jos neke dobre scene sa DyR koja ce biti.....:)

NOVA GODINA! :)
Ne secam se najbolje...Evo kako sam zapisala na papir...
Roberta i Injaki pricaju,on joj opet zabranjuje da se vidja sa Dijegom.Govori joj da je on muskarac i da mora da ga slusa.Roberta mu kaze da ako ce da joj naredjuje da je bolje da bude sama,onda kao Injaki govori,Izvini Roberta...bla bla bla.Ne volim kad vidim Dijega u tvojoj blizini.Pomire se...
Lola se napije kod Dijega,posle je nadju Roberta i Hose Luhan.Onda je odvedu u sobu,pa dodje Gaston.Lupe,Roberta i Hose onda sakriju Lolu u orman i kad udje Gaston one se prave kao da je Hose lose,da ne bi provalio da je Lola pijana...On poveruje...Sol i Pilar preslusavaju snimak Mijinog tajnog sastanka...Roberta saznaje da su njih dve to snimile,zove Hose da joj pomogne da im ukradu..Kad im ukradu,(nisam videla kako) njih dve dizu frku...Gaston kaze kao da nece biti zurke ako se diktafon ne pojavi.Roberta daje Miji snimak,a ona je optuzuje da je ona snimila.Posle Roberta daje Migelu diktafon da ga vrati Gastonu.On odlazi do njegove sobe i u trenutku kad izvadi diktafon Gaston otvori vrata...Onda pocne da prica kako je on ukrao....Migel porice to.Onda tu dodje Reverte i kaze da je on nasao diktafon i da je dao Migelu da ga vrati,Gaston poveruje.Hose Luhan i Teo se svadjaju...Mia se izvinjava Roberti i govori joj da je zvala onu zenu uvezi humanitarnog rada..Lupita zove Lolu da ide na proslavu Nove godine,on odbija i ostaje u krevetu,sama...A i bolje joj je....Nova godina je,oni su na nekoj jahti..U pozadini je Una cancion,vatrometi...Mia i Migel stoje zagrljeni,Roberta i Dijego,Teo i Hose Luhan,Santos i Lupita... :):):) Svi zale zelje..
Mia valjda nesto sa Migelom,ne secam se..
Migel nemam pojma...
Dijego: Da ja i Roberta ne....Da ponovo vidim mamu.
Roberta: Da ljudi ne budu sebicni(gledala je u Dijega)
Djovani: Da nadje devojku
Lupita mislim da joj sestra ozdravi.ili da ne povredi santosa i nika...
I to je uglavnom to....sad otmica :)

KIDNAPOVANJE
Dakle..
Razlog:Roberta je napustila bend i napravila novi koji se isto zvao RBD...Dijego se naljutio zbog toga,tu je poceo da se masa Injaki...Jednom su Dijego,Tomas i Djovani pratili njih dvoje,i uhvatila ih mis lulu,Djovani je kao posle rekao da je Dijego impotentan i da zato prati devojke....To je onda ona rekla Reverteu,pa on Dijegu.Onda je Dijego mislio da je to Roberta izmislila...Odlucio je da se osveti...
____________________________________________________________________________________
Pomocnici:Zna se,Tomas i Djovani...
_____________________________________________________________________________________
Tok radnje:

KIDNAPOVANJE
Dakle..
Razlog:Roberta je napustila bend i napravila novi koji se isto zvao RBD...Dijego se naljutio zbog toga,tu je poceo da se masa Injaki...Jednom su Dijego,Tomas i Djovani pratili njih dvoje,i uhvatila ih mis lulu,Djovani je kao posle rekao da je Dijego impotentan i da zato prati devojke....To je onda ona rekla Reverteu,pa on Dijegu.Onda je Dijego mislio da je to Roberta izmislila...Odlucio je da se osveti...
____________________________________________________________________________________
Pomocnici:Zna se,Tomas i Djovani...
_____________________________________________________________________________________
Tok radnje:

Mislim da ti fali nastaavak.....

ljudi pogedajte sta pise na rbd oficijalnom sajtu......
May

09 - Rio de Janeiro, Brazil - HSBC Arena
10 - São Paulo, Brazil - Via Funchal SOLD OUT
11 - São Paulo, Brazil - Via Funchal (afternoon)
11 - São Paulo, Brazil - Via Funchal (night) SOLD OUT
14 - Manaus, Brazil - Studio 5
17 - Belo Horizonte, Brazil - Mineirinho
22 - Houston, TX, USAs
23 - Austin, TX , USA- Travis County Expo Center
24 - Yuma, AZ, USA
25 - Fresno, CA, USA
29 - Ecuador
30 - Ecuador
31 - Colombia

June

3 - Spain - Promo visit