beni_bear
Početnik
- Poruka
- 46
Ja bih sve.....Ovim redom
1.Dul
2.Anny
3.Ucker
4.Poncho
5.Mai
6.Chris.......
I ja isto sve bas tim redom :-D:-D:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih sve.....Ovim redom
1.Dul
2.Anny
3.Ucker
4.Poncho
5.Mai
6.Chris.......
E ljudi sa kog je albuma pesma Besame Sin Miedo?Ja sam je tek nedawno nabawila i jedna mi je od najboljih njihowih pesama.....![]()
koja vam je omiljena pesma?
meni je:
Aun Hay Algo,
Money,Money,
i Salvame...vama?
meni se svidja i Otro dia que va.....a Besame sin miedo mi nije neshto...
Meni Salvame, Money money... Ma sveAli najjaci ima je prvi cd, znaci ne ponovljiv, kao i drugi
Celestial i Empezar Desde Cero mi se najmanje svidjaju, a Rebel nema nista posebno, ali one koje su jake, najjace su
Ako me razumete xD
da li postoji neka pesma koja je VEOMA slichna money,money...?
Slicna je ona Noche de sexo,sto si ti postawila.....Mene i Lento maaalo podseca,ali ne lice bas...Pa to ti je regge pesma, a sve regge pesme su na isti fazon i sve su VEOMA slicne, tako da si mozda cula... Ja sam iz pocetka mislila da je plagijat na Gasolinu...
Slicna je ona Noche de sexo,sto si ti postawila.....Mene i Lento maaalo podseca,ali ne lice bas...
Moze li neko da mi kaze sta se desava u prvoj sezoni izmedju Franka i Valerije? Sta ce biti?
Ma oni su bili zajedno i kada je trebalo da se vencaju,ona ga je "ispalila" tj odbila zao sto je on nju tako ostavio zbog Marine (Miiine mame)....Moze li neko da mi kaze sta se desava u prvoj sezoni izmedju Franka i Valerije? Sta ce biti?
Lea,jel su Lento i Money stvarno skroz iste????:shock::shock::shock:Kao npr Dame i My philosophy??!!!?Nisam primetila:shock::shock::shock::shock:Misli,slicne su mi,ali ono....:shock: