Rebelde

Meni Salvame, Money money... Ma sve :D Ali najjaci ima je prvi cd, znaci ne ponovljiv, kao i drugi ;) Celestial i Empezar Desde Cero mi se najmanje svidjaju, a Rebel nema nista posebno, ali one koje su jake, najjace su :D Ako me razumete xD

Meni Salvame, Money money... Ma sve :D Ali najjaci ima je prvi cd, znaci ne ponovljiv, kao i drugi ;) Celestial i Empezar Desde Cero mi se najmanje svidjaju, a Rebel nema nista posebno, ali one koje su jake, najjace su :D Ako me razumete xD

Joj nesto mi u zadnje vreme fosiraju balade....Ma najbolji su mi Rebelde&Nuestro Amor,ni Celestial nije los....Rebels i E.d.s su onako.samo poedine pesme su dobre...

Meni su extra pesme:Quero Poder,No Pares,Tal vez despues,Besame sin miedo,El mundo detras,No digas nada,Fui la nina,Lento,Ser o parecer,Fuego,Fuera,Aun hay algo.....U,ima ih jos..puno.:-D:-D:-D.Super je i tras de mi (koji sam pre mrzela).Mexico,mexico je totalno bzvz pesma,al je spot bas zanimljiw,kao i za Inacanzable,BSM,Celestial....Pa svi spotowi su ima super....:-D:-D:-D:-D

Slicna je ona Noche de sexo,sto si ti postawila.....Mene i Lento maaalo podseca,ali ne lice bas...

Lento i Money, money su potpuno iste :D Samo su promenili text za album Rebel, tako da... :D:D:D Ja volEm regge tonove, pa mi ne smeta ;) Znaci od Aventure su sve pesme gotovo iste, na svima cd-ovi, a imaju ih bas krsha...

Moze li neko da mi kaze sta se desava u prvoj sezoni izmedju Franka i Valerije? Sta ce biti?

Pa on je tu Valeriju bio ostavio da bi se ozenio sa Marinom(Miina mama) na dan venchanja, i onda se ona ponovo pojavila, kad je Alma htela da tuzi Franka(ne secam se zbog cega) i onda kad je Valerija videla da je to Franko onda nije htela da bude protiv njega... Onda su se opet smuvali, pa prvo nisu rekli Mii da su zajedno, pa su se Valerija i Mia upoznale, kao da je Valerija neki modni kreator neam pojma i spijateljile se i onda kad je Mia saznala da je ona s njenim tatom poloodela je... Svi su videli kakva je kucka osim Franka, pa su tako pokusavali da mu to i dokazu, ali nisu uspeli... I onda na dan vencanja Valerija je ostavila Franka, da bi mu se osvetila za ono sa Marinom... I onda je nestala i nikad se vishe nije ni pojavila...

Moze li neko da mi kaze sta se desava u prvoj sezoni izmedju Franka i Valerije? Sta ce biti?
Ma oni su bili zajedno i kada je trebalo da se vencaju,ona ga je "ispalila" tj odbila zao sto je on nju tako ostavio zbog Marine (Miiine mame)....
Lea,jel su Lento i Money stvarno skroz iste????:shock::shock::shock:Kao npr Dame i My philosophy??!!!?Nisam primetila:shock::shock::shock::shock:Misli,slicne su mi,ali ono....:shock:

Lea,jel su Lento i Money stvarno skroz iste????:shock::shock::shock:Kao npr Dame i My philosophy??!!!?Nisam primetila:shock::shock::shock::shock:Misli,slicne su mi,ali ono....:shock:

Da, bash tako ;) Ja npr. ne volim Lento, nije da ne volim, jednostavno ne slusam, a obozavam Money money... Ako treba predstaviti RBD treba pustiti tu pesmu ;) :D

No sé como fue que tú llegaste a mí, el destino es así
No sé cuanto pero siempre te esperé tal y como lo soñé
ya etsas aqui
Y jamás te dejaré partir para poder vivir héhéhé

Ven bésame sin miedo, con el corazón
Un beso que me lleve hasta el sol
Bésame sin miedo, sin explicación
Un beso que me llene de tu amor
Bésame sin miedo
Como si fuera el último... oh oh oh oh oh oh

No me importa lo que piensen los demás
Tú eres toda mi verdad