Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi, jel` moze neko da mi ispricha sta je bilo u REBELDE...nisam gledala...
i da....regujte se na moj 4um...malo pre sam ga napravila.......please....
E, shta je bilo u danashnjoj epizodi nisam gledala...:-|
... ali ona to ne moze...ja sam bas htela da ti posaljem sms kad je Mia citala Miguelu neku knjigu... nesto o princezama... cek da se setim jos sta je bilo... smajlice ja nisam gledala sve,ali znam da su se mia i migel pomirili,kad je rakel izasla na scenu valjda joj sukna pala kolko sam shvatila,teo se posvadjao sa luhan i rekao joj da je bolesno ljubomorna...............
andjela sutra izlaze nove tv novele ewo naslovne strane
http://www.color.co.yu/tvnovele/slike/34.jpg
najvaznije je to da su se Mia i Miguel pomirili..
onda,Jose i dalje vice na Tea...Roberta ce joj pomoci da ga "sutne"... ali ona to ne moze...ja sam bas htela da ti posaljem sms kad je Mia citala Miguelu neku knjigu... nesto o princezama... cek da se setim jos sta je bilo...
p.s. HAPPY BIRTHDAY opet...![]()
A shta bil0 sa Djovanijem???
Sweet, ti me cimni kada bude Djovani da bih ga ja gledala.......nishta od nashe Arene...:-|
Hvala 05 za rodjq...
nisam ni ja gledala celu,a bila je extra....................
Ej, ljudi, na mtv-u je bio RBD, mislim ne da su ga pustali ovako kao ostale spotove, nego bile neke latino dodele, neam pojma, tako mi drugarica reklaAli vazno da su bili !
Bili su i na TVE i pewali Besame sin miedo i Inacanzable :Ej, ljudi, na mtv-u je bio RBD, mislim ne da su ga pustali ovako kao ostale spotove, nego bile neke latino dodele, neam pojma, tako mi drugarica reklaAli vazno da su bili !

,,p.s.nema dul!!!
ali ja wolim any!!caos,chikas!!!
ja sam chula(i znam)mozete glasati na owu adresu
http://www.voote.com/jsp/WAppServerPage.jsp?TransID=RVOTES01&VoteID=2961
za anahi kao naj hot chica 2008,a ima josh puno..waljda ima i dulce..idem da glasam
anahi je trenutno na 7/8 mestu..,,p.s.nema dul!!!
ali ja wolim any!!