Rebelde

caos,ljudi!!1 big ki$$!!!
opet sam kod bake tako da nemam RBD slika,ali sam kutji nabawila puuuno...sutra stizem kutji...;):D
postawitju neke EXTRA slike sutra...;):D...e a bash me zanima kad izlaze nowe tvnowele???sigurno ima neshto o buntownicima......;)kad izlaze??mozda ima i poster RBD???;):D

E, shta je bilo u danashnjoj epizodi nisam gledala...:-|

najvaznije je to da su se Mia i Miguel pomirili.. ;)
onda,Jose i dalje vice na Tea...Roberta ce joj pomoci da ga "sutne" :lol: ... ali ona to ne moze...ja sam bas htela da ti posaljem sms kad je Mia citala Miguelu neku knjigu... nesto o princezama... cek da se setim jos sta je bilo... :roll:

p.s. HAPPY BIRTHDAY opet... ;)

smajlice ja nisam gledala sve,ali znam da su se mia i migel pomirili,kad je rakel izasla na scenu valjda joj sukna pala kolko sam shvatila,teo se posvadjao sa luhan i rekao joj da je bolesno ljubomorna...............
andjela sutra izlaze nove tv novele ewo naslovne strane
http://www.color.co.yu/tvnovele/slike/34.jpg

najvaznije je to da su se Mia i Miguel pomirili.. ;)
onda,Jose i dalje vice na Tea...Roberta ce joj pomoci da ga "sutne" :lol: ... ali ona to ne moze...ja sam bas htela da ti posaljem sms kad je Mia citala Miguelu neku knjigu... nesto o princezama... cek da se setim jos sta je bilo... :roll:

p.s. HAPPY BIRTHDAY opet... ;)

A shta bil0 sa Djovanijem???
Sweet, ti me cimni kada bude Djovani da bih ga ja gledala.......nishta od nashe Arene...:-|

Hvala 05 za rodjq...

A shta bil0 sa Djovanijem???
Sweet, ti me cimni kada bude Djovani da bih ga ja gledala.......nishta od nashe Arene...:-|

Hvala 05 za rodjq...

rocko ga izblamirao pred jednom curom i kad su bili u dijegovom stanu,kolko sam razumela bio je u nekoj prostoriji sa nekom curom i posle on izasao spustenih pantalona a ona ga bila.................
p.s.happy birthday

Ej, ljudi, na mtv-u je bio RBD, mislim ne da su ga pustali ovako kao ostale spotove, nego bile neke latino dodele, neam pojma, tako mi drugarica rekla :D Ali vazno da su bili !

Ej, ljudi, na mtv-u je bio RBD, mislim ne da su ga pustali ovako kao ostale spotove, nego bile neke latino dodele, neam pojma, tako mi drugarica rekla :D Ali vazno da su bili !

gledala sam to,ja buljim u ekran i gledam kada ce vise oni!bilo je zanimljivo samo kada su oni jedanput nesto pricali i nekoga predstavljali,steta sto nisu pevali...:sad:

Bili su i na TVE i pewali Besame sin miedo i Inacanzable :
To je bilo 1,1,2008. u 18:30....Ja sam gledala,bilo je extra....
A kad su pevali na izboru za miss nisam gledala...:cry:

Back