Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bash je dobar owaj sajtMozesh i sam da prawish swoje teme...Ja sam sad naprawila temu od Dul
![]()
Ali bolje je kad ti oni naprave, ima i ono za zakljucavanje i sve, a ovde samo pozadina i ono kad udjes u fon 
ola,lea!!!e onaj sajt je stvarno extra skinula sam vec desetak tema,doduse vise sam ih ja napravila!!!!
kako pravite teme???ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
TNX!!!evo idem da probam...;-) :-DPa ides na onaj sajt i tamo imas Theme Maker i eto![]()
Ja odoh, bratu treba komp.... Caos svima![]()
E nashla sam Inalcanzable,Tu Amor i Besame Sin Miedo....Samo me neshto zeza,sachuwam i onda nema nishta,nestane,ne mogu da pronadjem:/@ Nina, jesi videla, imaju spotovi da se skinu, ima Inalcanzable i Tu Amor od RBD, a od Chris Browna ima svasta

caos Nikol......
uspela sam da sacuvam temu.........
naravno------->ANNY 4EVER!!!!!!!!!!!
napravila sam i od Dulce, i od Alfonsa, ali ne tako posebno,prelepo, kao od Anahi....

E jbg...E jbg,ja taman doshla....
Ja sam skinula 3 teme od Anahi sa onog sajta,swe mi dobro funkcionishu,ima jedna koja je jako dobro naprawljena,skidala sam josh teme od Ronaldinha i Spider Pig(iz Simpsonowa)...
Evo mene opet, bas sam mislila da cu te naci, ali ti verovatno vec sanjas kako si na utakmici Barce, i upoznajes Ronaldinha E nashla sam Inalcanzable,Tu Amor i Besame Sin Miedo....Samo me neshto zeza,sachuwam i onda nema nishta,nestane,ne mogu da pronadjem:/
Juche mi drugarica prebacila pesmu od Vanilla Sky-a Umbrella!![]()

E, ali dobra je rock verzija! Ali spot je komedija 
Imam odgovaranje iz istorije, geosa i biologije, a u petak lektiru iz srpskog(koju jos nisam pocela da citam, ali dobro kratka je...), kontrolni iz mate i odgovanje iz heme 

Bas sam se ponadala da ove nedelje nece biti nista, jer smo prosle cele imali svaki dan pismeni, osim srede, kad smo imali odgovaranje i kontrolni 

Mrzim skolu!!!!!P.S.-uspela sam i da napravim, i da sacuvam temu......bas je sooooper...
napravila sam od ANAHI!NARAVNO~!!!
E jbg...Evo mene opet, bas sam mislila da cu te naci, ali ti verovatno vec sanjas kako si na utakmici Barce, i upoznajes Ronaldinha
![]()
Ja sam bila ubedjena da ovaj moj blok od moba nece moci to da pusti, kad ono moze i bas mi je super slikaProbaj da nabavis onaj QuickTime Player ja tu pustam sve sto je sa moba i sto je za mob
E, ali dobra je rock verzija! Ali spot je komedija
Eh blago tebi... Ja najradije ne bih u cetvrtak i petak u skoluImam odgovaranje iz istorije, geosa i biologije, a u petak lektiru iz srpskog(koju jos nisam pocela da citam, ali dobro kratka je...), kontrolni iz mate i odgovanje iz heme
Bas sam se ponadala da ove nedelje nece biti nista, jer smo prosle cele imali svaki dan pismeni, osim srede, kad smo imali odgovaranje i kontrolni
Mrzim skolu!!!!!
Odoh da knjavam....