Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
moram da idem da `ucim`...aj` vidimo se..oouups tj. cujemo se!!!
Uci uci, trebace ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram da idem da `ucim`...aj` vidimo se..oouups tj. cujemo se!!!
Uf, danas sam bila skenjana, ali sam smislila plan : Put od Kule do Sombora je 200 dinara u oba smera, pa malo vise od toga dobijam za uzinu i necu kupovati uzinu i to ce mi biti taman za kartu(nista od skupljanja za RBD), a moji ce mi platiti treningeZnaci, extra, cak je i taj decko hteo da mi finansira put, awwwww, kako je dobar, ali kupio je komp i liniju za 800e , pa nema, a i ne bih to mogla prihvatiti, ionako placam clanarinu upola manje
Jako je dobar decko.... Al' sam srecna, ne mogu vam opisati...
![]()
E Lea izgleda da tebi i meni nema jela do daljnjeg
:-(:-(A tako wolim onu picu koju jedem u shkoli

ops::shock:Lea shta to znachi?:?Ja sam zapala u finansijsku krizu....:-(:-(:-(
Moram sutra da uplatim net,rekla sam drugu da mi odshtampa poster Ronaldinha za mene,Drugarica je "naruchila" Rebelde a nas dwe kupujemo i jedan za trecu drugaricu koja obozawa Jeffa Hardyja,pa cemo joj to pokloniti za Nowu godinu...Ima da se odushewi
I sutra "moram" da naruchim neke stwarchice iz AvonaE Lea izgleda da tebi i meni nema jela do daljnjeg
:-(:-(A tako wolim onu picu koju jedem u shkoli
![]()

Ali i vise nego dosta mi je sto sam isla na RiRi
Ja bas volim sendvich u Mediteranu 

Ah, dobro, prezivecemo @ E Lea moram da ti kazem
U subotu gledam ja tekmu Real Madrid:Atletic Bilbao...I Real postigne gol kad ono prikazu Miguela Angela Munoza na tribinama,ustao,tapshe,raduje se,izljubio neku zenu....Ja,onako,stala i blenem u TV,nisam mogla da werujem,nisam ga widela na TV-u 100 god.
Ah,kako je medenops:
Kao i uwek,narawno....
![]()

Je l' mi igrao Henry ? Joj, otkako se prebacio, nikako da ga gledam 
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemoj me zezat :shock::shock::shock: M.A.M. na TV-u :shock::shock::shock: Sto mi niko nije javioJe l' mi igrao Henry ? Joj, otkako se prebacio, nikako da ga gledam
![]()
To znaci da pare sad skupljam za breakdance, a neki poslic cu naci do RBD-a... Iju, gde je JunEh, blago vasoj drugarici kad vi toliko mislite na nju
Meni ove godine nema poklona
Ali i vise nego dosta mi je sto sam isla na RiRi
Nema jela
Ja bas volim sendvich u Mediteranu
Ah, dobro, prezivecemo
![]()
Ne znam kako ce to na kraju ispasti ali....E, a nikad nisam bila looda za Barcom, sad kad god igram football biram njihNisam gledala Barcu owog wikenda zato shto su owi sa FOX-a prenosili neku drugu tekmu:x:xtako da ne znam da li je igrao Henry:-?
Ali Barca je pobedilaJedan od dwa gola je dao Ronnie
Sad cu ti postawiti jednu sliku da widish,ja sam se patosirala kad sam widela![]()
Dogoworile smo se ja i te dwe moje frendice Sabina i Olja da kupimo poklone za swaku,znachi Sabina i ja Olji,Olja i Sabina meni,Olja i ja SabiniNe znam kako ce to na kraju ispasti ali....
E uprawo slusham M.A.M.-a,pesmu Quien Es El Ladron-bash dobra pesmica![]()
E, a nikad nisam bila looda za Barcom, sad kad god igram football biram njihHenry cini cuda
aj postavi slicicu
Pa soooperBas extra
Extra je pesmica
Uf, jedno vreme sam samo njegov cd slusala
Mada nema on neki glas :???:

Kako je smesan kad je klinac
Sad je bas sladak 

Meni su Barca i Roma omiljeni klubowi!!Bash ih wolim,za Romu nawijam od sedmog razreda osnowne a za Barcu neshto manje...Nadam se da Henryju nece puno nashkoditi owa powreda i da ce se wratiti swojoj dobroj formiOn je meni jako simpatichan i deluje mi bash opushteno,cool...8-)
Nema bash neki glas ali u poredjenju sa nekim(pogotowo nashim) "pewachima" i "pewachicama"...
E da,zaborawila sam da ti kazem da su Rihanna i David Bisbal snimili duet!!!![]()
:shock::shock::shock:Hm... ovo nije za mladje... iskljucivo da Nina vidi
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1140&u=11220369

Mis`im u takwom izdanju u drushtwu dwa mushkarca
lol:

:shock::shock::shock:
Lea,molim te,reci mi da je owo bilo za potrebe nekog snimanja inache cu pocheti da sumnjam u njegowo sexualno opredeljenjeMis`im u takwom izdanju u drushtwu dwa mushkarca
lol:
E je l` znash pesmu Soulmate od Natashe Bedingfield....Prelepa,tuzna,ljubawna pesma![]()

Ne znam za sta je, ali nije se bas pokazao 

Ne znam za sta je, ali nije se bas pokazao
![]()
Ne znam... Od nje sam obozavala Feel The Rain On Your Skin, kad sam cula u onoj reklami za Panten, odmah sam trazila na netu, sto godina sam trazila, ali na kraju sam ipak uspela![]()
Eeeeeee, skinula sam ovaj duetZnaci, extra je! Rihannin deo je isti, a tamo gde peva Ne-Yo sad peva David na spanskom
Jako je slatko
Xaxaxa...Ta pesma od Natashe "Unwritten" za Panten je bash extra,meni drug prebacio na mob...
E a kako se zowe duet Rihanne&Davida?Je l` naziw na shpanskom ili...?

Izdrzacu jos ove dve nedelje.... Sad skidam nastupe od RiRi, bas je super sajt rihanna-fenty.de samo sto je na nemackom 

E vidis u trenutku se nisam mogla setiti kako se zove, navikla na feel the rainIsto se zove Hate That I Love You ali su dodali Remix
U jbt, koliko je sati :shock: Ujutru opet ustajem
Izdrzacu jos ove dve nedelje.... Sad skidam nastupe od RiRi, bas je super sajt rihanna-fenty.de samo sto je na nemackom
![]()
) tako da mogu bar sutra da si priushtim odmorSooper!Poseticu ga neki drugi put poshto sad idem da knjawamSutra treba ustati u 06:00:-(
Mislim da sutra necu ici u shkolu,mrzi me ustajem....A od pochetka trece godine nisam izostala nijedan jedini dan(ne rachunam powremeno bezanje sa odredjenih chasowa) tako da mogu bar sutra da si priushtim odmor
A i za slawu ne idem u shkolu...Jeeee
Sada non-stop sebi ponawljam:"josh samo dwe nedelje,josh samo dwe nedelje...." a chini mi se da necu moci da izdrzim do raspusta:-(:-(:-(
Lea laku noc!Moram da idem!Pozz&ljubac.........
caos ljudi......da li imate temu za mob, Dulce Maria RBD....?
ja skinula sa neta, sooooper je!!!!!!!!

Ko mi je kriv kad imam ciglu...