Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nasla sam Inacanzable remix>>Da postawim???pozzy
Nasla sam extraaaaaaaaaaaaaa site za skidanje themaEvo link, ali moras se regovati, ju, svasta ima, ali ne puno za moj mob... Cak nema ni od Anahi
Ko mi je kriv kad imam ciglu...
http://www.zedge.net
Koji imas mob?Ja odoh u glupu skolu :S
![]()
owo je iz spota za Inacanzable...
Nasla sam extraaaaaaaaaaaaaa site za skidanje themaEvo link, ali moras se regovati, ju, svasta ima, ali ne puno za moj mob... Cak nema ni od Anahi
Ko mi je kriv kad imam ciglu...
http://www.zedge.net
E bash je dobar owaj sajtMozesh i sam da prawish swoje teme...Ja sam sad naprawila temu od Dul
![]()

i ja imam sony ericsson k510i...:-?Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi!!!! Ipak na moj mob (sony ericsson k510i ) mogu theme za sony ericsson k800i, a tu ima puno thema od Anahi![]()

Kad naprawish temu,kliknesh na download i sachuwash...![]()

i ja imam sony ericsson k510i...:-?
skidala sam theme za mob:k800i......ima puno od Dulce,Anahi,Maite...
ali samo od Dul mogu da koristim....kada prebacim u mob, ovu od Anny, kaze:
`datoteka ostecena, ne moze se koristiti...` hmmmm.......sta da radim....aaaaaaaa!!!!!![]()
Idi na www.dulcemaria.org pa onda sa desne strane imas nekoliko najnowijih wideo-clipowa ..pozZ...sta se radi???
miro jel mozes ako imas da postavis spot Inacancable....

xex...bas je nezan....kakav ce biti za 1god.?:shock:joj ja ni komp ne mogu da sacuvam...ja imam nokiu 7373 Pink.da vam kazem tel. je extra(mislim na funkcije,kameru,ekran,mp3...)ali brate sto je nezan!!!imam ga tri meseca a kao da ga imam godinu dana,ceo izgreban!!!![]()
Idi na www.dulcemaria.org pa onda sa desne strane imas nekoliko najnowijih wideo-clipowa ..
Tu imas i spot za Inacanzable,klikni desni klik na download,i sacuwaj....
Meni je spot extra..najbolji su mi za Besame sin miedo,Celestial i Inacanzavle..da,i za Mexico.mexico nije los...![]()
i meni je bilo zao....e jel ste gledale danas epizodu?....kako mi je bilo zao Dulse i Anahi...![]()
:-(

xex...bas je nezan....kakav ce biti za 1god.?:shock:
cuvaj ga,cuvaj ga......!!!![]()
![]()
![]()
LOL!!!!