Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadnica, samo se htela na miru je*ati
Uf, meni je Anahino telo savrseno!

Caos!!Shta ima??![]()
rw je cista hemikalija...
a da lea da ne zaboravim kad vec spomenu idol...ja smatram da ne treba imati ni idola a ni uzora vec da gledas nekog kao potencijala u svom poslu...mada uglavnom idol se odnosi na potencijal...

)I,meni je Anahi...savrsena,bash je volim![]()

:-D:-DSlazem se sa tobom u wezi idola...Mada meni idol i uzor nije bash isto...Ja na uzora wishe gledam kao na blazu werziju idolaja smatram da ne treba imati ni idola a ni uzora vec da gledas nekog kao potencijala u svom poslu...mada uglavnom idol se odnosi na potencijal...

SAWRSHENANIJE PAWA RECH ZA NJU...ona jeJEDNOSTAWNO NEWEROWATNO SUPERIORAN PRIMER ZA SAWRSHENSTWO LEPOTU I DUH JEDNE ZENE..:wink::wink::-D:-D
I,meni je Anahi...savrsena,bash je volim![]()
Anahi ima strawa stomak...I zgodna je ali meni je ipak Dul zgodnija ali mi je Anny lepsha...![]()
I SLATKA MALA...SJAJAN TI JE AWATAR!!![]()
Evo ...sada ucila.nesto crtala za tehnicko...crkla sam!!! I josh radila drugarici...ruke ne osecam
Pa malo na net...necu biti doogo:grin:
Sta ima kod tebe?

budi bre svoja lea...znas kakav sam ja reper u izgledu metalac u dusi...mislim nema veze s vezom ali to volim...da me vidis samo...i jos duga kosa...i ceo reper i ispod majca maidena ili rammstein-a...ja sam cudo prirode...
A sawrsenstwo bez sminke...ima brdo primera...
Npr,Dulce je lepsa bez sminke....nego Any:|
Nema nish`...Malo chitam lektiru,malo (wishe) sam na netu i tako ceo dan....Nisam normalna![]()

Pa neznam....
Kad pogledash obe su...slatke
Ali naravno Anahi pobedjuje...hehehe
Kako kome... Ali vidi, ne mozes ti od rugobe napraviti lepoticu, pa ne znam koliko sminke da stavis.... Primer : Marizza RW![]()

ne slazem se bash da je dul bez shminke lepsha od any...ali nema wez...pogledaj dul u kadi za Nuestro amor...
Meni je bash slatka.....pogledaj dul u kadi za Nuestro amor...