Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
caos svima ja sam dragana :)

Bienvenida :D:D:D
Sad sam i ja gledala spot Run It,sooper je...Chris je bash sweet&sexy...Jako mi se swidja kako igra...:D

Jeste, ju, kad bih imala priliku da zaigram sa njim ili sa Justinom, uh, to mi je jedan od snova koji necu ispuniti 8-) Ali lepo je sanjariti o tome... :D:D:D
dobrodosla dragana..;):D
meni treba zakonom zabraniti counter...

Cisto sumnjam da bi ga i tad prestao igrati :D:-P

zato shto sam josh odawno chula da su poncho i klaudija alwarez raskinuli...pa mozda za any i poncha ima nade...iskreno se nadam...AyP...FOREWER!!!E i ako se neko seti molim was neka mi napishe,stwarno mezanima mucho!!!please?:grin::grin:;);):lol:

??nisu bili zajedno???pa...kako...ZASHTO???ZAR NISU SKORO SWE TVNOWELE I SPANSKI CHASOPISI PISALI O NJIHOWOJ LJUBAWI...???:cry::cry:to je razocharawajuce...i kako to da nisu bili zajedno...???:idea::idea::idea:hey,pa zar se nisu nekoliko puta poljubili na njihowim koncertima i izjawljiwali jedno-drugom ljubaw???:grin::grin::grin:

Ja ipak mislim da je bilo neshto izmedju njih....Isto kao shto su ona Lu i Felipe iz RW-a goworili da nisu zajedno,da su raskinuli bla,bla,bla i onda u jawnosti "oswane" snimak na kome su....hmmm....zajedno!!
Nekako mi Anny i Poncho deluju jako uwerljiwo na tim koncertima kad se ljube i tako to,kad se gledaju...Ako je swe to gluma onda stwarno jaaaako dobro glume....;)

??nisu bili zajedno???pa...kako...ZASHTO???ZAR NISU SKORO SWE TVNOWELE I SPANSKI CHASOPISI PISALI O NJIHOWOJ LJUBAWI...???:cry::cry:to je razocharawajuce...i kako to da nisu bili zajedno...???:idea::idea::idea:hey,pa zar se nisu nekoliko puta poljubili na njihowim koncertima i izjawljiwali jedno-drugom ljubaw???:grin::grin::grin:
Pa poljupci na koncertima su "sastwni deo koreografije"!

Ja ipak mislim da je bilo neshto izmedju njih....Isto kao shto su ona Lu i Felipe iz RW-a goworili da nisu zajedno,da su raskinuli bla,bla,bla i onda u jawnosti "oswane" snimak na kome su....hmmm....zajedno!!
Nekako mi Anny i Poncho deluju jako uwerljiwo na tim koncertima kad se ljube i tako to,kad se gledaju...Ako je swe to gluma onda stwarno jaaaako dobro glume....;)
Da,uh,kako se gledaju....Stwarno, i u seriji su tako ubedljiwi...mozda tu ima nesto..aun hay algo en amor...xexexe...:):):):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back