Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rw je cista hemikalija...
a da lea da ne zaboravim kad vec spomenu idol...ja smatram da ne treba imati ni idola a ni uzora vec da gledas nekog kao potencijala u svom poslu...mada uglavnom idol se odnosi na potencijal...

Vidi... Nije ona meni doslovno idol, jednostavno ima/jeste sve sto bih ja volela da imam/budem razumes? (Samo ja bolje igram :D:D:D :lol::lol::lol: )

budi bre svoja lea...znas kakav sam ja reper u izgledu metalac u dusi...mislim nema veze s vezom ali to volim...;) da me vidis samo...i jos duga kosa...i ceo reper i ispod majca maidena ili rammstein-a...ja sam cudo prirode...

ja smatram da ne treba imati ni idola a ni uzora vec da gledas nekog kao potencijala u svom poslu...mada uglavnom idol se odnosi na potencijal...
Slazem se sa tobom u wezi idola...Mada meni idol i uzor nije bash isto...Ja na uzora wishe gledam kao na blazu werziju idola:lol::lol:
Ja imam nekoliko uzora,ali nisam bash opsednuta njima i razumem da su i to samo obichni ljudi koji nisu sawrsheni i greshe kao i swi mi....:D

budi bre svoja lea...znas kakav sam ja reper u izgledu metalac u dusi...mislim nema veze s vezom ali to volim...;) da me vidis samo...i jos duga kosa...i ceo reper i ispod majca maidena ili rammstein-a...ja sam cudo prirode...

Bash bi wolela da te widim...Mis`im takwu kombinaciju reper/metalac ne widjam bash chesto:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back