Marija-93
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega slusa ceo RBD![]()

Weruj mi da bi se i ja rado grudwala ali nemam sa kim...Niko nece da se grudwa:sad:
Kod mene nema nishta nowo,shkola=smaranje...Sad su nam skraceni chasowi pa ranije dojem kuci
Owih dana samo mislim o Rihanninom koncertu,jedwa chekam da idem...
E da ipak ima neshto nowo...Ja se opet zaljubila,zato po ceo dan samo neshto brbljam i lupam gluposti a inache nisam bash takwa...I eto tako![]()

http://img145.imageshack.us/my.php?image=27577ue4.jpgStwarno?:shock:
E Lea ja od tebe uwek chujem neshto nowo,puna si nekih informacija
Prwo ono da je Justin napisao Rehab,pa owo olus swe one westi o RBD-u,,,
Shta bi mi bez tebe??![]()
Eh, neko vece kao je bio Veliki Brat, a onaj Slavisa izasao, a on covek tako smara, ja izasla napolje i pravila sneska belica... I kad sam izasla posle sat vremena da ga slikam, a njega nema![]()
E jbg...Ja gledam hr BB...Zanimljiwiji su mi poono od owih nashih...![]()
Nisi takva da lupas gluposti i brbljas, ili nisi zaljubljive prirode ?![]()
Nisam bash brbljiva,osim u drushtvu blizih drugarica i drugova...A kad se zaljubim poludim josh vishe(ionako sam poprilicno looda)![]()
Ja hrvatski povremeno gledam(evo upravo sad gledam) i to najvise zbog ArsenaDecko je presladak... A nas mi je zabavan, svi su razliciti, budale, provaljuju, ne znam... Prvo mi je bio jadan, ali vremenom se naviknes
![]()
ops:
ops:Hehehe, ja sam poprilicno brbljiva, a kad se zaljubim, postanem tisa, zato sto se uvek zaljubim u pogresnog i to na prvi pogled, i onda budem tuzna, pa mi nije do price....
ja sam do sad bas imala ali ovoga puta to nije slucaj!!!!!E ja se uvek zaljubim do ushiju i onda se ispostawi da je neki zeshci kreten ili da je zauzet i sl.
Uglawnom nemam srece...:sad:

Ahhhhhhhh Arsenops:
ops:
I Veki je car...
Jeste jeste, i Veki je uffffffff
Meni je i Stipe doooobar
Zgodan je
A od zenskih Maja-Paola i ona looooda Martina![]()
Promenila sam awatar!!!