Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali u tu medodjiju sine...exitovci tesko da bi nesto organizovali u bgu...sve u svemu bilo pa proslo ali mene sigurno nece videti na exitu ako im to uopste znaci(mozda im smanjuje reiting :D )

moze...ako imas skype moras da saljes osobi koja ima skype...a recimo ako imas msn e mozes da saljes samo na 2 mesengera msn i yahoo(mada za yahoo nije sigurno)..u svakom slucaju moze da se salje...

RBD je objavio novi CD koji se zove '' Celestial FUN Edition'' , razlikujese os Celestial zato sto ima vido clipove Tu Amor , Celestial i Ser o Parecer , privatne vedeo clipove , remixe pesama , i opendisc

E poshto sam prochitala na nekoj od prethodnih strana da uchish shpanski da li mozda znash shta znache sledeci naziwi pesama : Amor Fugas,A La Orilla,Premonicion i ako znash da prewedesh owo,PLEASE:D
Lluvia de error me caerá una maldición,
Lluvia de amores rotos, ya llega el dolor,
Lluvia de amores rotos, soledad.

Nasa publika je zaludjena grand-om... Odem kod drugarica na selo, pitaju me sta slusam, ja kazem r'n'b, a oni blenu u mene, nemaju pojma sta je to... Mada desava se i u gradovima... I ako ima muzicara koji forsiraju pop ili r'n'b, oni u nasoj seljackoj drzavi ne mogu da uspeju.... I zato mi je zao sto svi vredjaju Milana Stankovica, a decko je srpski Justin, ali ne moze drugacije da uspe, nego preko granda...

jbg...da mene pitaju ja ne bi isao u grand da se nalazim u takvoj situaciji...opet ja forsiram drugu vrstu muzike tako da mene to vrlo malo zanima...a opet mislim da je sve to u pitanju slava neka i kinta...i dalje mislim da je grand dno dna i da truje omladinu ali da oni u grandu imaju veze oni ne bi pomisljali da odu u grand a da publika ima veze ne bi to slusala...

E poshto sam prochitala na nekoj od prethodnih strana da uchish shpanski da li mozda znash shta znache sledeci naziwi pesama : Amor Fugas,A La Orilla,Premonicion i ako znash da prewedesh owo,PLEASE:D
Lluvia de amores rotos, ya llega el dolor,
Lluvia de amores rotos, soledad.

Amor Fugaz - nesto u smislu Kratkotrajna Ljubav
A La Orilla - nesto u smislu Do Ruba
Premonicion - ne znam...
Kisa gresaka obasuce me prokletstvo,
Kisa slomljenih ljubavi,
Bol vec stize,
Kisa gresaka obasuce me prokletstvo,
Kisa slomljenih ljubavi, samoca.