Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amor Fugaz - nesto u smislu Kratkotrajna Ljubav
A La Orilla - nesto u smislu Do Ruba
Premonicion - ne znam...
Kisa gresaka obasuce me prokletstvo,
Kisa slomljenih ljubavi,
Bol vec stize,
Kisa gresaka obasuce me prokletstvo,
Kisa slomljenih ljubavi, samoca.
Malo sam se namucila za ovo poslednje, ali nekako sam uspela :D

THX :D Stwarno si srce...:D

grudvala sam se sa drustvom(strasno)u poslednje vreme se ponasamo kao deca ali dobro....!sta ia kod tebe???kisS

Weruj mi da bi se i ja rado grudwala ali nemam sa kim...Niko nece da se grudwa:sad:
Kod mene nema nishta nowo,shkola=smaranje...Sad su nam skraceni chasowi pa ranije dojem kuci:D:D
Owih dana samo mislim o Rihanninom koncertu,jedwa chekam da idem...
E da ipak ima neshto nowo...Ja se opet zaljubila,zato po ceo dan samo neshto brbljam i lupam gluposti a inache nisam bash takwa...I eto tako:D:D:D

e mislim da nece moci da salje preko maila...jel imas jos neki osim skype-a...ili znas sta pazi da ti kazem skini sa neta bilo koju verziju msna nije uopste bitno...jedino ako imas nalog ako nemas samo se registrujes na njihovom sajtu...

Weruj mi da bi se i ja rado grudwala ali nemam sa kim...Niko nece da se grudwa:sad:
Kod mene nema nishta nowo,shkola=smaranje...Sad su nam skraceni chasowi pa ranije dojem kuci:D:D
E da ipak ima neshto nowo...Ja se opet zaljubila,zato po ceo dan samo neshto brbljam i lupam gluposti a inache nisam bash takwa...I eto tako:D:D:D

Eh, neko vece kao je bio Veliki Brat, a onaj Slavisa izasao, a on covek tako smara, ja izasla napolje i pravila sneska belica... I kad sam izasla posle sat vremena da ga slikam, a njega nema :cry:

e znam kako ti je!!!!!!!!ja se isto osecam!!!!!:oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back