Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi mog Ronaldinha ali morala sam da stawim owu preslatku zwonchicu...
E Lea da li si widela sliku shto sam postawila->>lanchic sa priweskom zwonchice shto sam dobila za rodjendan??

E Lea da li si widela sliku shto sam postawila->>lanchic sa priweskom zwonchice shto sam dobila za rodjendan??

Hehe...
Jaoooo videla sam, hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(:(:( Prelepa je stvarno... ;) Od koga si dobila, mislim ko je znao da bas to zelis :D ?

Od dve najbolje drugarice...Jedna je opsednuta serijom Rebelde i grupom RBD a druga powremeno pogleda seriju i jednom sam im rekla kako mi je jako slatka zwonchica i one mi kupe...Bash sam bila happy...Josh moram da kupim mindjushe,koshtaju 900 din.

Od dve najbolje drugarice...Jedna je opsednuta serijom Rebelde i grupom RBD a druga powremeno pogleda seriju i jednom sam im rekla kako mi je jako slatka zwonchica i one mi kupe...Bash sam bila happy...Josh moram da kupim mindjushe,koshtaju 900 din.

Blago tebi! Extra extra extra... Ja ne nosim mindjuse, zaresle mi usi :D Ali mogla bih kupiti jednu zvoncicu za nos xD

Hahaha:D
Joj meni moji ne daju da stavim pirsing i tetovazu...A bash mi se to swidja...:(:(
Ne mogu nikako da ih ubedim:roll:
Ta moja drugarica shto obozawa Rebelde ima pirs u nosu i pupku,extra je:D

Ja se sad razmisljam sta da probusim... Nekako me jezik najvise privlaci, ali ono, boli ko nenormalno, a i jedva pricas, a meni to bas i ne ide u prilog, ipak idem u skolu, na dramsku, recitatorsku :roll::roll::roll: A u pupku mi je extra, ali ne znam, mozda je lepse kad je stomak zategnut, ali bez pirsinga, ne znam... Izgubila sam se :(

Meni se pirs u jeziku nimalo ne svidja...U pupku mi lepo izgleda ali ne bih ga nikada stavila(iz "medicinskih" razloga) a u obrwi mi je extra...I u nosu isto...Kod momaka mi se swidja pirs na usni...A tetowaze su mi skoro swe sooper ali,narawno, sa merom a ne sad celo telo da bude iscrtano....

E ja obozavam Zwonchicuuu..Preslatka je..
8b7q06a.gif

E juche sam `ladno zaborawila da gledam Rebelde,to je krajnje zabrinjawajuce...:lol::lol::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back