Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amor Fugaz - nesto u smislu Kratkotrajna Ljubav
A La Orilla - nesto u smislu Do Ruba
Premonicion - ne znam...
Kisa gresaka obasuce me prokletstvo,
Kisa slomljenih ljubavi,
Bol vec stize,
Kisa gresaka obasuce me prokletstvo,
Kisa slomljenih ljubavi, samoca.
Malo sam se namucila za ovo poslednje, ali nekako sam uspela![]()
THXStwarno si srce...
![]()
e evo i mene!!!!!!!!!!!!!!!za Rihanom bas nesto i ne ludujem ali ako doje JUSTIN idem obavezno!
Ma nema na cemuNadam se da ti je pomoglo
![]()
grudvala sam se sa drustvom(strasno)u poslednje vreme se ponasamo kao deca ali dobro....!sta ia kod tebe???kisSHey Mary!!Shta ima?Ako chujete neshto o Justinowom dolasku,please napishite...![]()
grudvala sam se sa drustvom(strasno)u poslednje vreme se ponasamo kao deca ali dobro....!sta ia kod tebe???kisS
Narawno da jeste
Inache owaj text Lluvia de eror itd. je refren pesme Premonicion od Davida Bisbala...Jako wolim tu pesmu i tog pewacha ali nisam tachno znala prewod...![]()
Weruj mi da bi se i ja rado grudwala ali nemam sa kim...Niko nece da se grudwa:sad:
Kod mene nema nishta nowo,shkola=smaranje...Sad su nam skraceni chasowi pa ranije dojem kuci
Owih dana samo mislim o Rihanninom koncertu,jedwa chekam da idem...
E da ipak ima neshto nowo...Ja se opet zaljubila,zato po ceo dan samo neshto brbljam i lupam gluposti a inache nisam bash takwa...I eto tako![]()

Weruj mi da bi se i ja rado grudwala ali nemam sa kim...Niko nece da se grudwa:sad:
Kod mene nema nishta nowo,shkola=smaranje...Sad su nam skraceni chasowi pa ranije dojem kuci
Owih dana samo mislim o Rihanninom koncertu,jedwa chekam da idem...
E da ipak ima neshto nowo...Ja se opet zaljubila,zato po ceo dan samo neshto brbljam i lupam gluposti a inache nisam bash takwa...I eto tako![]()
ops: