Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ja sam REBELDE pocela da gledam na tv Kraljevo,a epizode su bile mnogo unapred nego na happy-ju!ali tad serija nije bila uopste poznata!!!!
tacno,ali dobro i ovako skoro svi znaju za nju,barem preko casopisa!e aj odo da spavam sutra prvi cas imam pismenu iz fizike!!!!!Ja na spektru, neka Somborska televizija, bilo mi je jako cudno da tako popularna serija na tako ne poznatom kanalu, ali ono, gledala sam i extra.... Sad svako drugi gleda seriju ili bar zna za nju, sto je super... Da se serija prikazivala na nekom drugom kanalu (pink, b92) bila bi mnogo popularnija i mnogo popularna...

e ljudi nisam nista uradila iz fizike!daj boze da dobijem 2 a imala sam 4!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

AJ cao!!!!da owde ima o tome -->Lea ti si bas promenila dosta frizura!Nego super ti je ideja sa roze pramenovima...E da da li je neko cuo da RBD trazi 7. clana grupe?Sta biste radili da vas prime?
ja sam gledala na MAGu i,werowali ili ne,mislila sam da su ocajni,najvise me nervirala Selina,pitala sam drugaricu kako to moze gledati...Narawno,posle nekoliko epizoda,skroz sam promenila misljenje,pocela sam redowno gledati seriju,slusati RBD,i traziti o njima na netu....i tako dalje..Ja na spektru, neka Somborska televizija, bilo mi je jako cudno da tako popularna serija na tako ne poznatom kanalu, ali ono, gledala sam i extra.... Sad svako drugi gleda seriju ili bar zna za nju, sto je super... Da se serija prikazivala na nekom drugom kanalu (pink, b92) bila bi mnogo popularnija i mnogo popularna...
da owde ima o tome -->ewo owde salje pozdrawe....^^^
Da li wam se cini da kopira Awril ???

HOCU I JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!Pa mogli su barem neku normalniju da izaberu!zubati konj
A HOCU I JAAAAAAAAAAA![]()
Ne znam da li je iz Laze ili..A i ruzna je..Slazem se da su mogli da izaberu normalniju.
Owa je garant iz laze izasla.

Ne znam da li je iz Laze ili..A i ruzna je..
Nego hoce li sada RyD biti zajedno..Rece Roberta de pokusaju ponowo..Joj juce su prekinuli epizodu taman pred kiss....![]()
Mislim da je ipak boje gadjati je paradazjom..jajima...ne bas kamenom,,;-)Zamislite da ova Avrilovka dodje sa njima u Srbiju.
Pa ja bi je kamenom gadjala.
Mislim zamislite NJU sa NJIMA na bini,niko mi ne bi pokvario sliku kao ona.
Jao neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!uzas,ne mogu da verujem da ce da bube sa onom stokom!!!!!!!!!!joj ako koga mrzim u seriji onda je to ona!!!!!!!!1Ne werujem da ce biti zajedno.
U tv novelama nista ne pise o tome,a i diego ce biti sa onim kepecom Sol.
Pa ce da otmu Miguela,i tako to.
ma bilo cim!samo da vidi da tu ne pripada!!!!!Mislim da je ipak boje gadjati aradazjom..jajima...ne bas kamenom,,;-)
ja sam prosle godine mogla da imam 5,sada imam 2!:sad:
I sve to zbog budjave nastavnice!!!Ona kao ima visoko misljenje o svom radu,a ne ume ni da objasni...A dva puta za redom sam sanjala kako se svadjam sa biologicarkom i poslednji put sam je izbacila!Bio je super osecaj!!!Moram da krenem u skolu!A NECU DA IDEM U PAKAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad::sad::sad:AJ cao!!!!
P.S.I ja danas imam fiziku!!!
Mislim da je ipak boje gadjati je paradazjom..jajima...ne bas kamenom,,;-)
U prawu si...Ali (Hwala Bogu) sigurno nece doci..idem ja sad,moram uciti istoriju...E kako se toga nisam setila??
Pa upravu si,kad bi je pogodila kamenom,ona bi se onesvestila i svi bi je sazaljevali,a kad bi je gadjala paradajzom,onda bi sa ona zesce izblamirala![]()
Jao neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!uzas,ne mogu da verujem da ce da bube sa onom stokom!!!!!!!!!!joj ako koga mrzim u seriji onda je to ona!!!!!!!!1
Ja moram da procitam,uwek me zanima sta ce biti...kupila sam ali ne volim da citam sadrzaj epizoda!zanimljivije mi je da gledam!!!!!!!!!