- Poruka
- 1.050
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametno,pocinjes da razmisljas..Pozdrav!Lea_RBD:Aj pusti ga da nam ne upropasti temu...
Very funny...You are just funny like your teletubies...heheheheheheheheh....50 cent:Pametno,pocinjes da razmisljas..Pozdrav!

Znam puno engleski...ali koliko vidim ti ga nemas pojma...You are soooooooooooooo not fancy,well you watch teletubies....50 cent:Opa,znas malo i engleski i to je napredak...Ajde sada se malo smiri..

Iskreno...slike mi uopste ne smetaju...ali uopste...a ti ne znam sta hoces s tim da dokazes...50 cent:Sve dok se rec "teletabisi" bude ovde pojavljivala,bice i ove slike,ti odluci..

Ja imamrima:E ljudi jel mozda neko nabavio pesmu Family to je sa ovog poslednjeg albuma.Nabavila sam Quiero poder ali ovu nikako da nadjem.
Naravno da smo glasali...jos kad sam ja to postavila...Roberta:Ljudi glasajte na ovu anketu sto je postavila Dulce Maria, ne dajte da nas pobedi sugavi RWay.

Jaoj hvala na pusici....I tebi jedan velikiiiiiiiiiiiiii cmok!!!sorceress:I evo i mene, napokon
Natasha i naravno Lea grandiozna pusica
50 cent zanimljiva fotomontazha, a vidish i takvi su lepshi od teletabisa-hihi![]()
Lea kako si je nabavila jel mozes da mi kazes kako ja da je skinem ili tako nesto.Lea_RBD:Ja imam![]()
Rado bih ti rekla,ali nisam ja to skidala,nista nisam ja skidala nego moj brat...Ajde mi daj msn ili mail ako zelis da ti posaljem,ne zelim da ispadne sad da necu da dajem jer stvarno svako ko je na msn-u kome nesto treba ja mu posaljem....rima:Lea kako si je nabavila jel mozes da mi kazes kako ja da je skinem ili tako nesto.![]()
You're welcome....Everybody are welcome!!!!!!!!rima:hvala ti puno sara-ns021@hotmail.com
Marina welcome back!!!!!!sorceress:I evo i mene, napokon
Natasha i naravno Lea grandiozna pusica
50 cent zanimljiva fotomontazha, a vidish i takvi su lepshi od teletabisa-hihi![]()
tako je Marija vodimo!!!rebelde:Rebelde vodi![]()
Rebelde 50.5%
Rebelde Way 49.5%
87 god.sorceress:ooo yea, tnx
Rima koje si ti god. ?