wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
bicu na msn-u za 2-3 dana...sada moram mnogo da ucim...grrrrrrrrrrrr!!!!pozzzzzzzrebelde:E Natasa ajde na MSN sad !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bicu na msn-u za 2-3 dana...sada moram mnogo da ucim...grrrrrrrrrrrr!!!!pozzzzzzzrebelde:E Natasa ajde na MSN sad !!!
OK ...RyD:bicu na msn-u za 2-3 dana...sada moram mnogo da ucim...grrrrrrrrrrrr!!!!pozzzzzzz![]()
![]()
Ja sam ovde!!!!! :-D :-D :-D :-Ddulce maria:jel neko ovde?
Robertina grupa pobedila,Vico ce biti izbacena iz skole,Mia pokusava da joj pomogne....i tako...sve u fazonu te plesne grupe...fashion queen:sta je juce bilo u rebelde?
Lea posto si ti sve gledala , ako mozes da mi kazes samo hoce li Vico stvarno biti izbacena pa vracena ili sta ???Lea_RBD:Robertina grupa pobedila,Vico ce biti izbacena iz skole,Mia pokusava da joj pomogne....i tako...sve u fazonu te plesne grupe...
Bice izbacena i onda ce svi protestovati da se ona vrati(Miina ideja),i Madarijaga nece potpisati ono da li se profesori slazu s tim da je izbace...Sad ce doci onaj Joaquin,ju....kako je on sladak,a tek zgodan...heheh....pa ce se on muvati i sa Robertom i Miom,obe ce hteti da izgube nevinost s njim,ali ce ih uvek neko ili nesto spreciti...E,a sto me Roberta nervira,kakva je to krava,zasto stalno zeza Miu bez potrebe,a da ne govorim za Almu...Bas mi je jadna...rebelde:Lea posto si ti sve gledala , ako mozes da mi kazes samo hoce li Vico stvarno biti izbacena pa vracena ili sta ???
e,a sto je meni drago sto je miina koreografija upropastena,a robertina pobedila!!!!!!:-):-)Lea_RBD:Bice izbacena i onda ce svi protestovati da se ona vrati(Miina ideja),i Madarijaga nece potpisati ono da li se profesori slazu s tim da je izbace...Sad ce doci onaj Joaquin,ju....kako je on sladak,a tek zgodan...heheh....pa ce se on muvati i sa Robertom i Miom,obe ce hteti da izgube nevinost s njim,ali ce ih uvek neko ili nesto spreciti...E,a sto me Roberta nervira,kakva je to krava,zasto stalno zeza Miu bez potrebe,a da ne govorim za Almu...Bas mi je jadna...
Ja se slazem sa tobom Roberta je bas bezvezna sto maltretira Miu.A sto se plesne grupe tice bas mi je krivo sto je Roberta pobedila.Ipak Mia je bolja i vise joj je stalo do plesne grupe nego Roberti.Roberta se prijavila samo da joj sve pokvari.A Selinino ponasanje je strasno ona me jako nervira.Lea_RBD:Bice izbacena i onda ce svi protestovati da se ona vrati(Miina ideja),i Madarijaga nece potpisati ono da li se profesori slazu s tim da je izbace...Sad ce doci onaj Joaquin,ju....kako je on sladak,a tek zgodan...heheh....pa ce se on muvati i sa Robertom i Miom,obe ce hteti da izgube nevinost s njim,ali ce ih uvek neko ili nesto spreciti...E,a sto me Roberta nervira,kakva je to krava,zasto stalno zeza Miu bez potrebe,a da ne govorim za Almu...Bas mi je jadna...
rima:Ja se slazem sa tobom Roberta je bas bezvezna sto maltretira Miu.A sto se plesne grupe tice bas mi je krivo sto je Roberta pobedila.Ipak Mia je bolja i vise joj je stalo do plesne grupe nego Roberti.Roberta se prijavila samo da joj sve pokvari.A Selinino ponasanje je strasno ona me jako nervira.
ni meni nije zao debele Seline...sta vise mrzim je!!!!fashion queen:da,ali mija ju je stvarno svemu onome naucila!Uopste mi nije zao SELINE!!!
pijateljstvo je naj vaznije...ali ne mogu da shvatim da moze nekoga toliko da mrzi jer ce joj oteti migela...to ''nekog'' mislim na miu...ma daj preteruje....Mira RBD:selina je u pravu,mia nece da je pusti u grupu samo zato sto je debela,ali nije u redu sto selina nece da saslusa miu i sto je ignorise....mislim da je mii vise stalo do njihovog prijateljstva...
meni je zbog roberte mnooooogo drago,zasto bi mia morala da bude primljena u grupu,kad je ionako vec skroz uobrazena????ali to nece biti tako kasnije u seriji....ali mia mi je simpaticna i ovako uobrazena!!!rima:Ja se slazem sa tobom Roberta je bas bezvezna sto maltretira Miu.A sto se plesne grupe tice bas mi je krivo sto je Roberta pobedila.Ipak Mia je bolja i vise joj je stalo do plesne grupe nego Roberti.Roberta se prijavila samo da joj sve pokvari.A Selinino ponasanje je strasno ona me jako nervira.
Sorry ali moram kod sestre u bolnicu ne mogu sada , bicu posle serije ...RyD:Marija hajde na msn!!!!Hocesh??? :-D
ok!!!nadam se da ti je sestra bolje i da ce se brzo oporavti...pozzzzzzrebelde:Sorry ali moram kod sestre u bolnicu ne mogu sada , bicu posle serije ...
Pozz![]()