dulce maria
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK ...fashion queen:selina je napala miju zbog migela i Roberta sse zaljubila u onog ucenika sto dolazi umesto viko...
Ima imadulce maria:ima li nokoga?
Koji put ??? Pa bre napisala si milion puta , ko hoce registrovace se , a ko nece nista onda !dulce maria:molim vas dodjite i registrujte se na www.rebelde-forum.niceboard.com
Koje si ti god?Uglavnom su ljudi ovde mladji od mene ali meni to nije problam sve nas veze ista ljubav prema REBELDE.sorceress:Jeee napokon neko ko nije mladji od mene (ne mislim nishta loshe)![]()
ja nisam nasla,ali sam videla na netu...jel mozes molim te da pogledas tamo gde objavljuju e-mailove i pisma,da li ima e-mail poruka nesto kao u stilu cao!ja sam natasa!........................?pa mi recirima:Koje si ti god?Uglavnom su ljudi ovde mladji od mene ali meni to nije problam sve nas veze ista ljubav prema REBELDE.Jeste videli novi BRAVO?Na naslovnoj strani su Anahi i Poncho.A unutra svako od njih komentarise nekog iz grupe.
Honey,moras sto pre na msn...Kupila sam odelo za banket...onako kako sam htela....znas kako je extraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!sorceress:Jeee napokon neko ko nije mladji od mene (ne mislim nishta loshe)![]()
Jao nisam ni je gledala...Neka neko kaze sta je bilo,dok mi brat ne skine s neta....fashion queen:Je'l gledao neko rebelde juce?jel moze da mi taj neko kaze sta je bilo?
Da...fashion queen:Skinuce ti epizodu sa neta?
Brat mi trenutno spava...Kasnije me podseti...fashion queen:Koji je sajt?
rima:Koje si ti god?Uglavnom su ljudi ovde mladji od mene ali meni to nije problam sve nas veze ista ljubav prema REBELDE.Jeste videli novi BRAVO?Na naslovnoj strani su Anahi i Poncho.A unutra svako od njih komentarise nekog iz grupe.
Lea_RBD:Honey,moras sto pre na msn...Kupila sam odelo za banket...onako kako sam htela....znas kako je extraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!![/QUOT
ooooo pa super, evo ja sam sad na msnu-u ti samo neshto nestajesh ?
claro,ce si! 8-)Mira RBD:jel tvoj mail by Katarina?"ko voli britney,avril,justina,pink,xtinu"....????