Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene!!! Ej stvarno, gde su svi??? Ja juce nisam stigla ni da se pojavim ovde, a ni da odgledam Rebelde...smrc... Nek mi neko preprica, please... A Lea_RBD, gde si nestala, zemlja te zove!?!

Ako jos niste kupili TVNovele u ovom broju ima clanak o tome da clanovi RBD snimaju show poput velikog brata ili serije Prijatelji,Chrisov poster,kako kopirati stil Dulce Marie,modni ziri je Anahi dao 3 za stajling,izjava Ninel Konde,Christianova fotka kako kupuje cokoladice...itd.Pesma "Solo quedate en silencio" je 1. na Top listi,a od grupe TBSway(teletabisi way) je 2. na listi...

Maja_RBD:
Evo i mene!!! Ej stvarno, gde su svi??? Ja juce nisam stigla ni da se pojavim ovde, a ni da odgledam Rebelde...smrc... Nek mi neko preprica, please... A Lea_RBD, gde si nestala, zemlja te zove!?!
A da desilo se:Dijego je pretukao tomasa zbog Viko,Lohja odrdila novu zrtvu nika,
Marselino ostaje sa robertom koja mora(ali mora)da ide kod psihologa...A najbitnije
(ono sto je bilo na kraju)jeste da je migel video selinu kako (verovatno)zdere fast-food
& c.o. ;)

Heeej,ima li koga!!!UHUUUUUUUUUUUUUUU!!!Da li sam sama ???O,ne!!!!desilo se ono sto nikada
nisam zelela da se desi:ja sama,usred pustinje(teme rebelde/foruma)vristim!!!AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sta je sa onim sto su pisali u novinama, mislim da su TV novele, o tome da su se Anahi i Dulce posvadjale i da je nakon turneje najverovatnije razlaz :cry: :cry: Nisam upucena, jel to samo trac ili...??? :confused:

Maja_RBD:
A sta je sa onim sto su pisali u novinama, mislim da su TV novele, o tome da su se Anahi i Dulce posvadjale i da je nakon turneje najverovatnije razlaz :cry: :cry: Nisam upucena, jel to samo trac ili...??? :confused:
to je samo trac....hvala Bogu sto je to samo trac...u novim TV Novelama ima dosta o buntovnicima...nije los broj...a da ljudi mislim da ne mozemo da zabranimo 50 Centu da dodje na ovu temu jer on bira gde ce da ide a i nema nista protiv RBD...mislim da mozemo da ''pustimo'' sve one koji vole RBD a ako im se svidja i erreway to je njihov ukus... :-D :-D :-D :-D

RyD:
to je samo trac....hvala Bogu sto je to samo trac...u novim TV Novelama ima dosta o buntovnicima...nije los broj...a da ljudi mislim da ne mozemo da zabranimo 50 Centu da dodje na ovu temu jer on bira gde ce da ide a i nema nista protiv RBD...mislim da mozemo da ''pustimo'' sve one koji vole RBD a ako im se svidja i erreway to je njihov ukus... :-D :-D :-D :-D
Meni je sasvim svejedno ... i ja sam nekad gledala RW ali ne idem na njihovu temu i necu !

RyD:
E deco,teta Lea mora da uci uci uci i samo uci.......i da.....da uci....Ja se ne slazem sa tim da oni dolaze,ipak oni nisu pravi obozavaoci RBD-a i koliko oni govorili da vise vole ove druge,cim budu culi nesto kako mi dajemo komplimente teletabisima opet ce nastati svadja i tako....a naravno,mi ne zelimo da nam se tema upropasti.....

fashion queen:
A da desilo se:Dijego je pretukao tomasa zbog Viko,Lohja odrdila novu zrtvu nika,
Marselino ostaje sa robertom koja mora(ali mora)da ide kod psihologa...A najbitnije
(ono sto je bilo na kraju)jeste da je migel video selinu kako (verovatno)zdere fast-food
& c.o. ;)
Hehehehehehehhe...ja sam prvo pomislila(dok sam gledala na spektru) da ce da je vidi mrsavu,ali kasnije ona samo igra....Kakav fast food...hehehe....znas da je na "dijeti" i da povraca,bulimija....c c c c c c c c c.....

Maja_RBD:
Jaoj,zamisli,moram uciti za sutra ruznu hemiju,moram dobiti 5 da bih imala 5...ona Ana nam dala za cetvrtak kontrolni iz bio,a tad pisem i ispravak ruznog nemackog.......grrrrrrrrrr....A ovi moji iz razreda samo Lea aj mi pomozi,a niko ne pita Lea hoces da ti pomognem??? E....danas sam ceo dan skenjana,oprostite na izrazu....Nista,ali bas nista mi ne ide od ruke....JOJ....I'm gona dieeeeee!!!!!!!

E stvarno , sad je dosta .... necu vise pisati ovde , ako budu neki nastavili da pisu o necemu drugom (mislim na fashion queen) , i stvarno fashion queen , nemoj vise da pises ako neces sama da budes , ne mogu neki stalno da budu ovde ! Shvati , ako ti nemas obaveze mi imamo !
I da , ostali , ja cu da promenim nick , jer me nervira vise rebelde , tako da ... javicu se ja cim promenim ...
Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back