Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala probacu i ja da nadjem...rebelde:BUBIVII
www.zaycev.net
www.muzoff.ru
www.ytopia.net
Ja sam na ovim sajtovima nasla sve pesme od RBD sa svih albuma , koje imaju !!!
imam ja josh pa cu kasnije postaviti...rebelde::-P :-P :-P Natasa , Dulce je bas slatka na toj slici ... !!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P
Oberebelde:Ko je vama lespsi , Anahi ili Dulce ? ? ? ? ? ? ? ?
:-D :-) :smile: Obe su prelepe,mada meni je maaalo lepsa Dulce...rebelde:Ko je vama lespsi , Anahi ili Dulce ? ? ? ? ? ? ? ?
TAKODJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P :-PTotgeliebt:Obe![]()
![]()
![]()
![]()
:-D :-) :smile:
su PRESLATKE,samo,nekad mi je lepsa Dulce,a nekad Anahi..
A tebi??????????rebelde:Ko je vama lespsi , Anahi ili Dulce ? ? ? ? ? ? ? ?
Pa napisala sam , vidis valjda .....Totgeliebt:A tebi??????????![]()
Ja imam kablovsku,ali juce u vreme serije nisam imala HAPPY!micka_88:Meni se na primer Anahi ne svidja na ovoj gornjoj slici...
Nego, da li ima neko od vas da nema kablovsku, vec gleda seriju preko antene. Snoc nisam imala Happy u vreme serije,a vi ostali...
Anahi je slatka,ali je Dulce JAKo leparebelde:Ko je vama lespsi , Anahi ili Dulce ? ? ? ? ? ? ? ?
Moram da kazem da su obe stvarno lepe ..ali meni je lepsa Anahi..rebelde:Ko je vama lespsi , Anahi ili Dulce ? ? ? ? ? ? ? ?
Zasto ?????? Anahi je peeeeeeslatka na gornjoj slici ... !!!!!!!!!! :-Pmicka_88:Meni se na primer Anahi ne svidja na ovoj gornjoj slici...
Nego, da li ima neko od vas da nema kablovsku, vec gleda seriju preko antene. Snoc nisam imala Happy u vreme serije,a vi ostali...