nikolaand90
Primećen član
- Poruka
- 608
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mira RBD:Ko vam se od likova u seriji po ponasanju i karakteru najvise svidja,a ko vas nervira???(ali to nema veze sa glumcima u privatnom zivotu)!!!
Pa ako su vec grupa trebalo bi da imaju,jer je ta pesma cak i obradjena....Posto sam bila zaludjena Korakom Napred u jednoj epizodi je Marta igrala uz tu pesmu,samo valjda na nekom drugom jeziku i drugi glasovi.....tako da....rebelde:A jel imaju one jos neke pesme sem No me importa ???????????

E makar neko voli Dulce Mariu .... ne kazem da Anahi nije lepa - prelepa je , alo je i Dulce prelepa . . . :-Pnikolaand90:Evo prvo moje miljenice-Najlepsa je nema joj ravne
A ni za ovu devojku se ne moze reci da je ruzna...ma koliko bilo smesno sto je ona trebala da glumi Miu u seriji....da je ona nju glumila kasnije bi vam bila sama pomisao da Anahi glumi Miu smesna....To je zbog toga sto se naviknemo na jednu osobu tj.glavni lik!
![]()
meni se najvise svidja mia iako je na pocetku malo umisljena...ono njeno prenemaganje me odusevljava...Mira RBD:Ko vam se od likova u seriji po ponasanju i karakteru najvise svidja,a ko vas nervira???(ali to nema veze sa glumcima u privatnom zivotu)!!!
Ja obozavam seriju REBELDE i grupu RBD...RW mi se ne svidja a ERRREWAY nije losh...ali ipak REBELDE je zakon!!!!!Tasha'93:REBELDE je ZAKON!!! Muzika im je super, bolja nego u Rebelde Way, ali RW je bolja kao serija, prava teen, skola im je bolja. Ni REBELDE nije lose, samo sto je to kopija. SVEJEDNO, OBOZAVAM OBE VERZIJE!!!
Tako je amigita . . . ! ! ! :-PRyD:Ja obozavam DULCE MARIU takodje
![]()
Lepa je ona , ne kazem ... ali da je lepsa od Anahi - nikako , i da peva bolje od Anahi e to nikako ! ! !Lea_RBD:Zoraida meni uopste,ali uopste nije lepa,a nije ni zgodna...tako da....cisto sumnjam da bi mi se svidela....