Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
micka_88:
Mislim da La familia ima barem pet do sada.
I jos nesto ukoliko neko gleda obe serije, ne vidim zasto ne bi bio na obe teme.
Zato sto kad bi cuo npr. REBELDE JE NAJBOLJA SERIJA(sto i je) on bi odmah poceo,pa ja gledam obe,ali mi je bolja RW....i opet bi nastala svadja....razumes?
Ako si RW fan pisi tamo nas ostavi na miru....i gotova vise prica....

Poljubac koji je trajao duze nego inace....

Pa sta ces ... vode svoj zivot ... mada pored toliko lepih i zgodnih devojaka , Giovanni bas ni jednu nije izabrao !
Ali dobro , on je izabrao sta je hteo i to niko ne moze promeniti (sem njega) !!!

A sada DULCE MARIA

dulce10qf6.jpg

zzzyr6.jpg

9efcfea3padulcemaria1jjfq9.jpg

dulce57xh2.jpg

32cfa196f8hm5.jpg

dulce92on8.jpg

zaboziceg3.jpg

dulce1vr9qu6.jpg

opaopaopaqn6.jpg

dulce55ib9.jpg

onajekaogiovannisamosefmu3.jpg

dulcentei5.jpg

:-P

:-P Ljudi koje su vam najlepse od RBD ? ? ? :-P
Meni je naj naj najlepsa pesma od Dulce Marie - Aire , a od RBD : Dos enamorados , Wannaplay , Por besarte , Futuro ex-novio , No pares , Una cansion , Era la musica , Rebelde y Cariao mio !!! :-P
(malo sam preterala sam pesmama , al' sta cu kad su lepe) :-P

Ben_Adam:
Aha... OVaj shareni... Shta mu je, dechko je najlepshi od sve trojice?
Jbt. nikada netju razumeti gayeve...
Nemoj zezati da nisi do sada znao??? Ma,meni je on uvek izgledao kao gay,sav je tako,kad peva i igra,onako bas se primeti....Evo ti slike s vencanja....xexexe....
Evo...sve slicice u jednoj vecoj :-D

Kako vam nece....c c c c c...aj idite na www.vixy.net i onda odete na ona sitna sitna slova plave boje ispod onog kvadrata gde treba da se upise URL....i kad vam udje onda napisete:
Beso de los A en ECUADOR!!! (ako zelite da vidite poljubac)
rebelde-mia e miguel-El beso del final (ako zelite da vidite najtuzniji deo serije u nekoliko inserta)

rebelde:
:-P Ljudi koje su vam najlepse od RBD ? ? ? :-P
Meni je naj naj najlepsa pesma od Dulce Marie - Aire , a od RBD : Dos enamorados , Wannaplay , Por besarte , Futuro ex-novio , No pares , Una cansion , Era la musica , Rebelde y Cariao mio !!! :-P
(malo sam preterala sam pesmama , al' sta cu kad su lepe) :-P
Salvame FOREVER....pesma je najbolja u sve tri verzije(spanski,engleski,porugalski)....a ostale pesme su mi sve extra,osim ovih sa celestiala,ima dobrih,ali mnogo losiji cd od svih do sada....

sorceress:
evo malopre doshla iz shkolice i tako, shta ti chika ?:)
Evo skidam...divnooo...ah :)
Koja je to pesma u pozadinni?
Christina Aguilera - El Beso Del Final...bas mi je sad salje jedna drugarica,pesma je extra...aj na msn....pa cu ti je poslati ako hoces....
Ja malopre dosla od cika Doce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back