Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto kad bi cuo npr. REBELDE JE NAJBOLJA SERIJA(sto i je) on bi odmah poceo,pa ja gledam obe,ali mi je bolja RW....i opet bi nastala svadja....razumes?micka_88:Mislim da La familia ima barem pet do sada.
I jos nesto ukoliko neko gleda obe serije, ne vidim zasto ne bi bio na obe teme.
Dobro jutro ... !!!Kasper_Dobri:Jeste znali da je Djovani GEY
I ti si mi fan..Ben_Adam:A Djovani je ko?

Nemoj zezati da nisi do sada znao??? Ma,meni je on uvek izgledao kao gay,sav je tako,kad peva i igra,onako bas se primeti....Evo ti slike s vencanja....xexexe....Ben_Adam:Aha... OVaj shareni... Shta mu je, dechko je najlepshi od sve trojice?
Jbt. nikada netju razumeti gayeve...

Gagtita mia....Sta mi radis?sorceress:Lea, honey![]()
Salvame FOREVER....pesma je najbolja u sve tri verzije(spanski,engleski,porugalski)....a ostale pesme su mi sve extra,osim ovih sa celestiala,ima dobrih,ali mnogo losiji cd od svih do sada....rebelde::-P Ljudi koje su vam najlepse od RBD ? ? ? :-P
Meni je naj naj najlepsa pesma od Dulce Marie - Aire , a od RBD : Dos enamorados , Wannaplay , Por besarte , Futuro ex-novio , No pares , Una cansion , Era la musica , Rebelde y Cariao mio !!! :-P
(malo sam preterala sam pesmama , al' sta cu kad su lepe) :-P
:-P
Christina Aguilera - El Beso Del Final...bas mi je sad salje jedna drugarica,pesma je extra...aj na msn....pa cu ti je poslati ako hoces....sorceress:evo malopre doshla iz shkolice i tako, shta ti chika ?
Evo skidam...divnooo...ah
Koja je to pesma u pozadinni?
Eto ja gledam ponekad RW na OBN-u , ali naravno da mi je Rebelde bolja ... i zato ne zelim svadju ... :-Pmicka_88:Mislim da La familia ima barem pet do sada.
I jos nesto ukoliko neko gleda obe serije, ne vidim zasto ne bi bio na obe teme.
I zato ni ne ides na temu Rebelde Way,jer smo se nesto dogovorili,ali....RW fanovi to nepostuju....rebelde:Eto ja gledam ponekad RW na OBN-u , ali naravno da mi je Rebelde bolja ... i zato ne zelim svadju ... :-P
Da , necu da idem jer smo se dogovorili nesto ... a to sto fanovi RW ne postuju dogovor , to je nijova stvar !Lea_RBD:I zato ni ne ides na temu Rebelde Way,jer smo se nesto dogovorili,ali....RW fanovi to nepostuju....