Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rbd.jpg

101192.jpg

E da , amigas y amigos , moram ovde ponovo da pisem (pisala sam ovo u temi Rebelde&RebeldeWay) , neka ~Roberta Pardo~ mi je poslala p.p. da ona ne moze da pise na ovim temama (ne znam zasto) i da ostavim u temi Rebelde&RebeldeWay , i posto je sada videla i ovu temu , da ostavim i ovde (valjda) adresu njenog foruma , i rekla je da , ako hocemo da se registrujemo !!!
Njen forum : www.rebelde-forum.niceboard.com

O shit ... nije bitno to sada .... samo da se ne svadjamooooooooo ... ! ! !
(ali dogovorili smo se da fanovi RW ne dolaze ovde , ni fanovi RBD - a na temu RebeldeWay&ErreWay ... ali taj dogovor je sada pao u vodu ... :-( :sad: :-( )

rebelde:
O shit ... nije bitno to sada .... samo da se ne svadjamooooooooo ... ! ! !
(ali dogovorili smo se da fanovi RW ne dolaze ovde , ni fanovi RBD - a na temu RebeldeWay&ErreWay ... ali taj dogovor je sada pao u vodu ... :-( :sad: :-( )
Kad ne znaju da ga ispostuju,jer im niko ne pise u temu RW,pa nama malo da smetaju,ali nema veze...ajde da ne budu usamnjeni :D :D :D ...I nemoj 50Cent odmah sad da pocnes da se svadjas....
Marina,honey,sad cemo da postavljamo slika i slika....

Lea_RBD:
Kad ne znaju da ga ispostuju,jer im niko ne pise u temu RW,pa nama malo da smetaju,ali nema veze...ajde da ne budu usamnjeni :D :D :D ...I nemoj 50Cent odmah sad da pocnes da se svadjas....
Marina,honey,sad cemo da postavljamo slika i slika..
Nas ima dovoljno na www.rebeldeway.co.sr(vas ovde ima samo troje koji pisete) ,nego mene je samo zanimalo koliko je prikazano epizoda RBD La Famila jer mi to ljudi traze uz ove sezone I,II,III..Pa ako neko zna nek napise..
Ovo je zadnji post na ovoj temi...:) :) :)

Opet .... neeeeee .... pa jel Ben Adam otvorio temu da se ponovo svadjamo ???? Ili da nema svadje ????????????????????????????
O ljudi stvarno vas ne razumem (mislim na one koji "tek" pocinju svadju) !!!
50 cent
Nema nas samo 3 ... polako evo stizu ... ne zure oni nigde ... doci se i bice nas vise !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back