Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa moze i po festivalima jbg ali i to je ono...ne isplati se...vrlo mali broj pristalica ce doci...dzabe to sto ce mladji doci jer oni ne maju nikakvu korist...
Ne znam, posto ga retko prikazuju na skracenoj verziji, ne glumi on dugo u seriji tacnije veoma kratko... Tako da, nemoj da se zaljubis, neces ga dugo vidjati xD Salim se, naravno![]()
Hehe, nova si i ako procitas neke prethodne postove, ja mislim da se u svakom vidi koliko gotivim AnahiTo svi ostali znaju, i znam da sam im se vec popela na glavu xD
ja sam medju novijima i primetila sam da je anny za tebe...BOGINJA!!! ali sta ima veze? ja na prvom mestu volim RBD,pa onda dulce i uckera
ja sam medju novijima i primetila sam da je anny za tebe...BOGINJA!!! ali sta ima veze? ja na prvom mestu volim RBD,pa onda dulce i uckera
e lea jel si poslala cd dashi?
pa posto sam nova,citam temu REBELDE od pocetka!!! i videla ko koga voli isl.
a odakle si skidala sve one epizode i pesme!?