Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa moze i po festivalima jbg ali i to je ono...ne isplati se...vrlo mali broj pristalica ce doci...dzabe to sto ce mladji doci jer oni ne maju nikakvu korist...

Nije u tome stvar, oni su veoma poznata grupa u svet, mislim sta ti govori podatak da su posle stonsa imali najvise posetioca na kncertima?! Mislim, nece oni da rade za male pare, a i kad bi dosla, znaci karta bi bila veoma skupa i vecina koji bi zeleli da idu ne bi bili u mogucnosti...

RBD ZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OBOZAVavam ih

pa pazi po izgledu jesu mislim stvarno....dulce je sweet...
ali po muzici ja pop-rock vise volim kao odvojene pravce znaci ili cist pop ili cist rock zajedno mi ne ide mislim ja tako slabije slusam jer od rocka volim iskljucivo nesto tvrdje...

hehe, kako teta Lea zna :D
Ma ok, samo sam se salila, ali oni imaju pesama zaista razlicite vrste, i uvek se pronadje neka koja ti odgovora, a npr. nama fanovima su sve zakon :D Odoh papati... Pozzz

ja sam medju novijima i primetila sam da je anny za tebe...BOGINJA!!! ali sta ima veze? ja na prvom mestu volim RBD,pa onda dulce i uckera

Hehe, izgleda da sam se vec i tebi popela na glavu iako si nova xD Meni je na prvom mestu Anahi, zatim Un Paso Adelante, pa onda Rebelde, a RBD kao grupa nisam ni sama sigurna da li mi je bolja UPA Dance ili RBD, ali dele prvo mesto... Ulavnom svi su oni OK i dok traju ja cu ih pratiti i postavljati vam novosti, slike itd. itd...

auuu pa i ti imas problema sa rezacima..??
jbt iako se bavim oko kompa sa burazom najvise mrzim kad mi rikne bas kad mi treba...grrr jos ako je i dvd poludim posto ne kuoujem za rezervu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back