Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
auuu pa i ti imas problema sa rezacima..??
jbt iako se bavim oko kompa sa burazom najvise mrzim kad mi rikne bas kad mi treba...grrr jos ako je i dvd poludim posto ne kuoujem za rezervu...

Nista mi ne pricaj... Drugarica iz razreda mi je dala oko 50 dvd-a, da joj narezem sve sto imam o RBD i on crkne, a narezala sam joj samo oko 10 dvd-a...

@rebeldegirl93
imas razne programe za skidanje fajlova skini neki sa neta i tamo ces naci...moja preporuka su torenti i eMule...samo za to moras da imas jak antivirus jer ima dosta trojanaca i crva...sto je i normalno...

pa to se i meni dogadja nekad al jbg...jos ono kad mi rikne kad bude vikend recimo subota pa onda 2 dana smaranja i tek u ponedeljak...zato treba uvek imati bar jedan u rezervi...

ma tek sam presla tridesetak str. bas ste se svadjali sa fanovima teletabisa!!!:twisted:
sve slike su extra.zanima me odakle si skidala one slike od any sto si napisala ANAHINE SLIKE SU UVEK EXTRA,POZADINA NJENO POZIRANJE...ili nesto sl.

Hehe, ja kad citam te stranice kad se svadjamo sa njima, ja umirem od smeha, znaci patosiram se! Na Anahinom sajtu anahigiovanna.org imaju slicne slike kao i na dulcemaria.org ali ima vise od same Anahi(pa i te sto pitas, ja mislim), kao sto i ovamo ima vise od Dul...

Imaju neke paparazzo fotke,kao ona na aerodromu,uzima pare(dzeparac)od mame...:D
Pa se pitaju da li joj je ponestalo para ili joj mama vodi finansije pa mora da pazi da Dul ne potrosi previse novca...:roll: ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back