Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,znam!Kupila sam i OK,steta samo sto nema nista vise o njima,samo nalepnice...A ni u BRAVO-u nista...Osim postera u delovima...:(
Nadam se da ce uskoro neke novine staviti poster Dulce...:D;)
pa kad neki citaoci salju pisma kako Bravo stalno pishe o "glupim spancima" i smara...grrr...:evil:...i ja bih volela neki lep poster od Dul,onaj od Anny je extra...pozzz
01510.jpg

image_preview.php

Uf, ovaj broj OK-a je stvarno extra! Imaju nalepnice RBD, Chad Muchael Murray, Jesse, Enrique, pa intervju sa Milanom Stankovicem, zatim bookmarker od JUSTINA ( tesko da cu uciti kad njega vidim :D ) i poster od Noleta!!!! Zakon zakon zakon... Pozzzzzzzzzzzz

Mia ce tek u trecoj sezoni, pred kraj saznati da joj je mama ziva, malo ce se druziti sa njom,i onda ce zamrzeti Franka... Prvi put ce je videti u drugoj sezoni, kad budu na aerodromu slucajno ce se Marina i Franko slupati i onda ce se njih dve upoznati, ali Mia tad nece znati da joj je ona mama... :D Ako si razumela xD E sad milim da nece saznati da je Pilar bila clan lohije

Ja sam gledala par epizoda 3 sezone,i na jedan od njihovog nastupa je dosla Marina i bila je sve vrema u publici,mija je nije videla!

EJ LJUDI DRUGA SEZONA POCINJE 3.OKTOBRA IMACE 225EPIZODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam gledala par epizoda 3 sezone,i na jedan od njihovog nastupa je dosla Marina i bila je sve vrema u publici,mija je nije videla!

Aha, to kad Mia nije prvo htela da izadje da peva, zbog Miguela i Sabrine i onda posto su Roberta i Mia tu dobre drugarice, Roberta joj je stalno govorila da mora da izadje,da im je potrebna itd. ali Mia nije htela i onda je Roberta rekla dobro, samo me podseti da cestitam Sabrini kada je vidim sto te je tako lako pobedila i onda je Mia dosla u zadnji cas :cry: I onda su pevali i sve je bilo divno i krasno :D

pa tu sam ja...ma i meni mada priznajem ne pipam knjigu...to ne mogu ma koliko ja morao...
koliko znam to primenim a sto ne znam cujem na casu i zapamtim a ovako da ucim nema teorije...
kako u skoli?? jel ima ocena??

Aha, to kad Mia nije prvo htela da izadje da peva, zbog Miguela i Sabrine i onda posto su Roberta i Mia tu dobre drugarice, Roberta joj je stalno govorila da mora da izadje,da im je potrebna itd. ali Mia nije htela i onda je Roberta rekla dobro, samo me podseti da cestitam Sabrini kada je vidim sto te je tako lako pobedila i onda je Mia dosla u zadnji cas :cry: I onda su pevali i sve je bilo divno i krasno :D

Moj omiljeni deo!:D

pa tu sam ja...ma i meni mada priznajem ne pipam knjigu...to ne mogu ma koliko ja morao...
koliko znam to primenim a sto ne znam cujem na casu i zapamtim a ovako da ucim nema teorije...
kako u skoli?? jel ima ocena??

Heh, ja sam u osnovoj i prolazila skroz odlicnim(osim u petom:evil:) samo zato sto sam pamtila na casu sta se prica, ali ovo je strasno, sve moramo uciti iz knjige, a ja nisam navikla! Od ocena imam 3 iz geografije, 4 iz matematike, tri petice iz fizike( nemojte me pogresno razumeti, ja nemam blage sa fizikom, ali ovo neki filozof, pa ko mu pomogne taj dobije 5, jednom sam obrisala tablu, pa pridrzala drugarici lenjire i jednom uradila zadatak na tabli), danas cu verovatno dobiti panja iz biologije i iz nemackog... Ma divno sta da ti kazem

ja nisam ni htela da skidam epizode sa neta (II sezone) jer sam htela da ih gledam na happy-ju ali izgleda cu morati da ih skinem... jer ako budu prikazivali u 10:00 i u 17:30 ja u 10 necu moci da gledam jer sam u skoli... :(((

Uf, ovaj broj OK-a je stvarno extra! Imaju nalepnice RBD, Chad Muchael Murray, Jesse, Enrique, pa intervju sa Milanom Stankovicem, zatim bookmarker od JUSTINA ( tesko da cu uciti kad njega vidim :D ) i poster od Noleta!!!! Zakon zakon zakon... Pozzzzzzzzzzzz

da i meni se mnooogo svidja OK...sta sve ima... mmm... :D:D:D:D:D:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back