Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
judi pogledajte rbd zna za Srbiju!
hvala!pa,kako vam se cini nova epizoda?ova lola je stvarno razmazena!
Ljudi kakva je bila prva epizoda jer ima repriza???
Ima valjda ujutru u 10, a danas mi drugarica kaze da ima uvece u 10...Videcemo, ako nije uvece, onda ujutru xD

koliko vidim,najvise volis miju i migela?ja robertu i dijega,zakon su!!bilo je tuzno kad su se lupita i niko rastavljali!smrc,smrc!:-(
Hehe, nova si i ako procitas neke prethodne postove, ja mislim da se u svakom vidi koliko gotivim AnahiTo svi ostali znaju, i znam da sam im se vec popela na glavu xD
pa,verovatno cu primetiti!:-Dmeni je anahi slatka,ali,bez ljutnje,nemoze da se poredi sa dulce!carica je!:grin::-D:-D:-D
Ovako stoje stvari, TEBI je Dulce carica, meni je Anahi i kraj, nema tu "ne moze da se poredi" i slicno, jer je sve stvar ukusa, iskreno vec mi je dosta tog objasnjavanja, pa molim nove clanove da procitaju ovo...
ok,izvini,skapirala sam...a sta mislis o lupiti?
Meni je ova epizoda bila extra,inace nisam gledala II sezonu pa mi je sad zanimljivo...Novi likovi,epizode...hvala!pa,kako vam se cini nova epizoda?ova lola je stvarno razmazena!
Meni je ova epizoda bila extra,inace nisam gledala II sezonu pa mi je sad zanimljivo...Novi likovi,epizode...
Lea kakav je onaj Francisko?Meni je bas sladak i cini mi se da je ok lik...:-D
:-)
Ok, hvala Bogu, pa si razumnaBilo je dece kojima da nacrtas ne bi objasnio xD Lupita mi je jako lepa, a lepa je i svima koje poznajem, jer je univerzalna, ali ove dve ( Dul i Any) imaju nesto posebno, to ih izdvaja, pa zato ljudi ili obozavaju jednu ili drugu, a ne kao Lupitu, ona je svima lepa i retko kome najbolja.... U seriji smara, ali sta ce, takva joj je uloga...Sta ti mislis?
gosn maksa catovic moze mozda da sredi tj da dovede...
doveo je velike grupe u bg kao sto su metallica i maideni...nikad se ne zna...a i stonse da ne zaboravim ako se ne varam...
meni je ok,slatka,tj.u svemu se slazem sa tobom!a sad,moram da idem,moram jos svasta da uradim....pa,cujemo se ovih dana!:grin:
pa u tom slucaju bi bilo super da se organizuje neka kao anketa ili ne znam sta da dovedu rbd u srbiju...tako su i za th radili...pa mozda i bude necega...a i ne mora na otvorenom da bude koncert ako nece biti mnogo pristalaca recimo npr.skc u bgu bi mozda bilo dobro mesto...