Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala!:)pa,kako vam se cini nova epizoda?ova lola je stvarno razmazena!

Ja sam svoje utiske jos pre iznela, ali evo ponovicu ( iako nisam gledala danas )...
Mia i Miguel su prelepi, ove epizode sto ce sad biti kad odu na ono putovanje su najzanimljivije i veoma tuzne, ja sam plakala kao kisna godina... I usput sam se smejala kako je Roberta zajebavala Diega xD Lola jeste razmazena, i bice takva do sredine trece sezone, dok ne sazna da je usvojena i onda ce zavoleti Lupitu itd. itd. Rocco je preeeeesladak...Sol je kucka, ali bice jako zabavno kad se Mia i ona budu svadjale, pa kad joj Sol stavi lepak na njenu PRELEPU KOSU! Jako zanimljivo sto su ubacili nove likove...Santos ce kasnije biti jakoooo sladak :D:D:D

pa,verovatno cu primetiti!:-Dmeni je anahi slatka,ali,bez ljutnje,nemoze da se poredi sa dulce!carica je!:grin::-D:-D:-D

Ovako stoje stvari, TEBI je Dulce carica, meni je Anahi i kraj, nema tu "ne moze da se poredi" i slicno, jer je sve stvar ukusa, iskreno vec mi je dosta tog objasnjavanja, pa molim nove clanove da procitaju ovo...

ok,izvini,skapirala sam...a sta mislis o lupiti?

Ok, hvala Bogu, pa si razumna :D Bilo je dece kojima da nacrtas ne bi objasnio xD Lupita mi je jako lepa, a lepa je i svima koje poznajem, jer je univerzalna, ali ove dve ( Dul i Any) imaju nesto posebno, to ih izdvaja, pa zato ljudi ili obozavaju jednu ili drugu, a ne kao Lupitu, ona je svima lepa i retko kome najbolja.... U seriji smara, ali sta ce, takva joj je uloga...Sta ti mislis?

Meni je ova epizoda bila extra,inace nisam gledala II sezonu pa mi je sad zanimljivo...Novi likovi,epizode...
Lea kakav je onaj Francisko?Meni je bas sladak i cini mi se da je ok lik...:-D
;):-)

Ne znam, posto ga retko prikazuju na skracenoj verziji, ne glumi on dugo u seriji tacnije veoma kratko... Tako da, nemoj da se zaljubis, neces ga dugo vidjati xD Salim se, naravno :D:D:D

Ok, hvala Bogu, pa si razumna :D Bilo je dece kojima da nacrtas ne bi objasnio xD Lupita mi je jako lepa, a lepa je i svima koje poznajem, jer je univerzalna, ali ove dve ( Dul i Any) imaju nesto posebno, to ih izdvaja, pa zato ljudi ili obozavaju jednu ili drugu, a ne kao Lupitu, ona je svima lepa i retko kome najbolja.... U seriji smara, ali sta ce, takva joj je uloga...Sta ti mislis?

meni je ok,slatka,tj.u svemu se slazem sa tobom!a sad,moram da idem,moram jos svasta da uradim....pa,cujemo se ovih dana!:grin:

gosn maksa catovic moze mozda da sredi tj da dovede...
doveo je velike grupe u bg kao sto su metallica i maideni...nikad se ne zna...a i stonse da ne zaboravim ako se ne varam...

pa u tom slucaju bi bilo super da se organizuje neka kao anketa ili ne znam sta da dovedu rbd u srbiju...tako su i za th radili...pa mozda i bude necega...a i ne mora na otvorenom da bude koncert ako nece biti mnogo pristalaca recimo npr.skc u bgu bi mozda bilo dobro mesto...

pa u tom slucaju bi bilo super da se organizuje neka kao anketa ili ne znam sta da dovedu rbd u srbiju...tako su i za th radili...pa mozda i bude necega...a i ne mora na otvorenom da bude koncert ako nece biti mnogo pristalaca recimo npr.skc u bgu bi mozda bilo dobro mesto...

Ma dzabe sve, znaju oni kako stoje stvari...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back