Realno

Meni bas drago sto ti meni ne ides na zivce :).....
Taman posla da mislim da si sluga, niti bi ti to savetovala...napisala sam samo da trebas pogledati problemu u oci i naci resenje za problem. Problemi nisu nista vise od ostalih obaveza koje imamo prema sebi samima u nasem zivotu..... kao sto se moras okupati, oprati zube i sl.

- - - - - - - - - -
Jel ti stvarno cenis da JA karakterisem ljude glupim? Onda me stvarno ne poznajes.....

mozes da zamenis tu rec "glupa" nesposobnom, neiskusnom, naivnom ma cime hoces ako te tolko bode ta rec u oci, samo sustina je ista.

niko od tebe i ne očekuje kometar, samo sam očekivao odgovor na pitanje koje sam postavio...
ali naravno, kao i uvek - umesto jasnog odgovora na jasno pitanje isti zaobilaziš napadom...tvoje je da prosudiš o meni, moje je da prosudim o tebi
smao nije lepo što sve oko sebe smatraš glupima, jer sebe tim nadmenim nastupom diskvalifikuješ iz normalne komunikacije na forumu, te se stiče utisak da ovde boraviš kako bi hranila ego

Vidim ti si prestavnik svih prisutnih na forumu, pa se izjasnjavas i u njihovo ime:roll:....Inace ako ti smeta moje pisanje,znas i sam da uvek mozes da me ignorises. :hvala:

- - - - - - - - - -

mozes da zamenis tu rec "glupa" nesposobnom, neiskusnom, naivnom ma cime hoces ako te tolko bode ta rec u oci, samo sustina je ista.

U redu je Leone.

ti znaš da je ignore zabadanje glave u pesak, a ja ne zabadam glavu u pesak :ok: to ostavljam slabijim od sebe
ako smatraš da sam predstavnik svih prisutnih na forumu čemu onda lične kvalifikacije ? :)
da ne dužimo...muka mi je dok te čitam, al mi ne pada na pamet da te stavim na ignore...ali istovremeno neću da dozvolim da od mene ili bilo kog drugog odavde praviš na budalul...ti ne...
eto prisvajam to pravo :mrgreen: i šta sad ?

al videh sta ti i dee napisa, pa nije u redu, mislim jeste u redu jer ne moras nista, al retko odgovaras na licna pitanja vec okolises, kritikujes "pametujes" (ne pada mi druga rec na pamet zato pod znacima noavoda)
takvi sebe smatraju sveznajućima, najpametnijima, drugima se smeju iza leđa...kritikuju, savetuju ono kao majčinski, dobronamerno, ali kad pitaš o nečemu ličnom jer se s obzirom na način kako je odgovorila to nameće, onda odgovor vešto izbegava, najčešće time što napada drugoga, misleći da će tako oterati pitalaca od sebe...znaš ono...pitaš ga i on ti zavuče (barem on misli da ti je zavuko) i ti se ono kao povučeš, ne pitaš više dalje
ali nisam ja od "tijeh" :per:

takvi sebe smatraju sveznajućima, najpametnijima, drugima se smeju iza leđa...kritikuju, savetuju ono kao majčinski, dobronamerno, ali kad pitaš o nečemu ličnom jer se s obzirom na način kako je odgovorila to nameće, onda odgovor vešto izbegava, najčešće time što napada drugoga, misleći da će tako oterati pitalaca od sebe...znaš ono...pitaš ga i on ti zavuče (barem on misli da ti je zavuko) i ti se ono kao povučeš, ne pitaš više dalje
ali nisam ja od "tijeh" :per:

ma ja sam siguran da ona to ne radi namerno, mozda nezna bolje :lol:

a ovo je inače lična tema, sve što napišemo je lično...ako već kriješ porodične stvari, onda nisi kompetentan ni da komentarišeše tuđe porodične stvari...ako komentarišeš tuđe porodične stvari, red je da odgovoriš na pitanja koja se tiču porodice...inače gubiš moralno pravo da pišeš...
misim možeš ti, ali puno kažeš tada o sebi

- - - - - - - - - -

ma ja sam siguran da ona to ne radi namerno, mozda nezna bolje :lol:
naravno da ne zna bolje, vidi se i što...ja sam kroz jednu temu razabrao što, ali nisam tako kvaran da priču spuštam na lični nivo...

a ovo je inače lična tema, sve što napišemo je lično...ako već kriješ porodične stvari, onda nisi kompetentan ni da komentarišeše tuđe porodične stvari...ako komentarišeš tuđe porodične stvari, red je da odgovoriš na pitanja koja se tiču porodice...inače gubiš moralno pravo da pišeš...
misim možeš ti, ali puno kažeš tada o sebi

- - - - - - - - - -

naravno da ne zna bolje, vidi se i što...ja sam kroz jednu temu razabrao što, ali nisam tako kvaran da priču spuštam na lični nivo...

a propo duza si mi jednan odgovor :per:

Katcha nije tema, te se vratite na istu :)

Para...nisam nikad zivela sa svekrvom, ali mogu da zamislim kako ti je i o cemu pricas...nemoj da trpis, nego reci muzu neka on dvori svoju majku makar 3 dana pa ce sam shvatiti zasto se ti tako osecas

Katcha nije tema, te se vratite na istu :)

Para...nisam nikad zivela sa svekrvom, ali mogu da zamislim kako ti je i o cemu pricas...nemoj da trpis, nego reci muzu neka on dvori svoju majku makar 3 dana pa ce sam shvatiti zasto se ti tako osecas

Nisi kompetentna vidi se oma, zabce nije isto dvoriti svoju rodjenu majku i neku tamo svekrivu...kako sto te ne zaboli isto kad ti kaze majka ili neko tamo treci tako da.
nije tema al se vrti oko nje jer nam deli svima packe i drzi predavanje a ne odgovara na nista :)

- - - - - - - - - -

:lol: ovo ti dobro

nisam majkemi...kako ja to mogu...:rumenko:

:lol:

Nisi kompetentna vidi se oma, zabce nije isto dvoriti svoju rodjenu majku i neku tamo svekrivu...kako sto te ne zaboli isto kad ti kaze majka ili neko tamo treci tako da.
nije tema al se vrti oko nje jer nam deli svima packe i drzi predavanje a ne odgovara na nista :)

- - - - - - - - - -

pa nije isto, ali takve nece ni prema svojoj deci imati vise obzira...prekipece i njemu ocas posla

- - - - - - - - - -

kakve sad pare ? :sad2:
ma Paranormalna bre, vis da joj tepam :lol:

- - - - - - - - - -

Vidi, Leone, nije uopće problem da li je majka ili svekrva. Ako volim muža, svjesna sam da i on voli svoju majku kao što i ja volim svoju i da je red da se mi, kao djeca, brinemo za nju kad više ne može sama. Ali, ako ta žena, u snahi nalazi samo mane, nastoji joj zagorčati svaku zajedničku minutu, snahu vidi kao sluškinju koja treba da je bespogovorno sluša i dvori, e onda je to problem.

Vidi, Leone, nije uopće problem da li je majka ili svekrva. Ako volim muža, svjesna sam da i on voli svoju majku kao što i ja volim svoju i da je red da se mi, kao djeca, brinemo za nju kad više ne može sama. Ali, ako ta žena, u snahi nalazi samo mane, nastoji joj zagorčati svaku zajedničku minutu, snahu vidi kao sluškinju koja treba da je bespogovorno sluša i dvori, e onda je to problem.

naravno, tako sam i svhavtio zato sam to i reko.

- - - - - - - - - -

da nece mnogo blja biti ni prema sinu

ne mora da znaci, znam svekrive koje sinove dizu u nebesa a oni su probisvet, dok su im snajke lebac i svi to vide a za njiu je najgora

Pa normalno..kad si sam nemas sa kim ni zbog koga da pravis kompromise.Kompromisi se prave kada su vise njih prisutni. Konkretno u Paranaormalnoj sitaciji....koliko sam primetila smeta joj sto ujutru priprema dorucak svekrvi, donese joj medicinu i slicno.Paranormalna moze da se pita jel ona to radi zato sto zeli da se pokaze dobrom snahom ili zato sto to svekrva trazi od nje ili mozda zato sto je svekrva nepokretna pa nemoze sama. U svakom od ova tri slucaja jedno je tacno .....Paranormalnoj to smeta. Znaci ako je Svekrva nepokretna, naci resenje da se svekrva neguje od onih Koji imaju vremena za to(staracki dom na primer)...jednostavno pronaci resenje gde ce se Paranormalan osloboditi tih obaveza koje nastaju kad joj svekrva dodje u goste.....

Jedna je stvar bolest, nemoć...treba pomoći, naravno, naći najbolje rješenje...ali to ovdje nije slučaj.
Ako i dođe u goste, ne mora snahu posmatrati kao sluškinju. Na žalost, mnoge majke s ovih prostora na taj način posmatraju svoje snahe...budi sretna što to nikad nisi iskusila na svojoj koži.

Back