Realno

gresis a nisi ni svesna toga, to je moja komiska uradila fina devojka, ova pocela da joj sere kako je to kuhinja njenog sina a zajedno uzeli stan, i ona joj kaze kozo jedna
sidn dodje sposla i izbaci je iz zajednickog stana i eto posle par godina se razveli jer ju nikad vise nije primio u stan a majka je kenjala i dalje. tako da teorije su jedno a praksa drgrugo.

- - - - - - - - - -

bas tako, a u udzbeniku piee nesto drugo tako da se neki toga drze :lol:

Moram priznati da mi je takvo iskustvo nepoznato. Odakle su tvoji komsije?

Ona? Ona nezna kuvati za peglu se nevata ves ne pere ..ume dobro da jede da gleda TV i da drzi sijeste .. Doktorima je ja moram vodati a udavi me vazda istim prichama To vetj 20 godina ....a taki je i njen sin ....
Kakva si ti to zena kad muza za 20 godina nisi naucila da kuva i da stavlja ves u masinu ?
Prava bi ga za 5 dana naucila da joj donosi kafu u krevet .:kafa:

Moram priznati da mi je takvo iskustvo nepoznato. Odakle su tvoji komsije?

hrvati ona stanoval u moju zgradu a njega upoznala po gradu i zabaljali se tri godine, naprave svadbu u rvatskoj i usele se u taj stan odma zgrada pored. zajedno namestili stan i prvi put kad je majka na 2-3 mececa dosla i islo nekako al kad je dosla drugi put ponasala se ko paranormalnina svekriva i ove se posvadjaju i kraj braka.

- - - - - - - - - -

Kakva si ti to zena kad muza za 20 godina nisi naucila da kuva i da stavlja ves u masinu ?
Prava bi ga za 5 dana naucila da joj donosi kafu u krevet .:kafa:

ovo potpisujem, muza sama biras al njegu familiju ne
a svabica ga prevaspita za tri dana, ne da pu ****** i oma sve radi :lol:

hrvati ona stanoval u moju zgradu a njega upoznala po gradu i zabaljali se tri godine, naprave svadbu u rvatskoj i usele se u taj stan odma zgrada pored. zajedno namestili stan i prvi put kad je majka na - mececa dosla i islo nekako al kad je dosla drugi put ponasala se ko paranormalnina svekriva i ove se posvadjaju i kraj braka.

Bio jako jak brak :)

odi odma znas kako je lepo procvetala, doduse ima dosta da se radi, ja probo danas ne mogu boli me i koleno i ledja i moja mausruka :(
a tvrda zemlja u pm--imam dva kreveta, stuju uneo prosle godine :) al vala mora da ocistis onaj korov jer mi vec prete danima :(

Mislila sam u moji ali me chini sretjnom da bi mogla i u tvoju :)))) cmok

Meni dosla forumaska ljubav u goste i hoce da ona skuva rucak da se pokaze . Ja i majka naravno pristanemo .
Pita me da li znam da baratam nozem . Ja se zajebem i kazem da znam . Dok si rekao keks uvali mi noz i luk
i kaze mi da ga isjeckam na sitno dok ona zavrsi nesto drugo . Isjeckam ja luk onako majstorski jer sam i ja htio
da se pokazem i shvatim da ce me ova staviti pod papucu a da necu ni primjetiti .:mrgreen:

Meni dosla forumaska ljubav u goste i hoce da ona skuva rucak da se pokaze . Ja i majka naravno pristanemo .
Pita me da li znam da baratam nozem . Ja se zajebem i kazem da znam . Dok si rekao keks uvali mi noz i luk
i kaze mi da ga isjeckam na sitno dok ona zavrsi nesto drugo . Isjeckam ja luk onako majstorski jer sam i ja htio
da se pokazem i shvatim da ce me ova staviti pod papucu a da necu ni primjetiti .:mrgreen:

pa pre ste završili, a šta ste radili sa ostatkom vremena? :per:

e ta je maher :lol:

ja sve znam d radim po kuci al nikad to nisam radio
kod svake zene kad joj prvi put operes sudje garantujem ti da ce svaki out da trazi da to uradis
pa usisas opet ce to trazi e ako pocnes i da kuvas, onda ona nista vise ne radi, ma svako gleda svoju guzicu ;)

a podseti me na pricu sa nekad davnom mojom bivsom svabicom, posle jedno pola godine spava ona prve noci kod mene a inace smo ziveli kod nje al slavili drodjos caleta i malo se vise popilo a stanovala 30 km od grada pa da ne vozimo rizukujemo ostanemo tu...sutradan ona maojoj majci pomaze oko dorucka...kaze menimoja majka, a bre sine ova ti svabica bas dobra...reko dobra za pod voz nije ni jednom rucak skuva nedeljom a i kucnu pomocnicu je imala :lol:
- - - - - - - - - -

pa pre ste završili, a šta ste radili sa ostatkom vremena? :per:

pa mam bila bre tu :roll:

Poslednja izmena:

Forumska ljubav? Auuuuuu :eek::eek:

Kako u meni ? Proshle godine sam lepo pretrpila to 3 mjeseca al ovaj put to necu moci. Kad sam druga smjena ustajem rano ona ustane i cheka da ja njoj prinesem doruchak i ljekove zatim da joj upalim TV kad sam prva sama SE snadje za doruchak ja kad dodjem sa posla moram SE vatati Sherpa ...najvishe mi smeta shto bukvalno nemrda nichim je nemozhesh uposliti samo sjedi ili spava
Razumem te , dva razlicita sveta bez obzira koliko bili bliski , makar najrodjenjiji . Od strpljenja nema nista , mozes da se izboris sa poslom i hobijem .Trece resenje je otvoren ozbiljan ali popustljiv razgovor od a do sh , pa kud puklo da puklo .

Pa jeste u tebi. ne znas da pricas sa njom. Dobar sagovornik mora da pokaze empatiju prema onome sa kim prica a onda da podje od sebe. Naprimer u tvom slucaju umesto sto se nerviras lepo sednes sa njom a to isto mozes i sa tvojim muzem. I ispricas kako se osecas.Kazes muzu" meni je strasno zao, kad dodjem kod kuce i sudovi stoje ne oprani a ja nemam energije da ih operem " ..tim tonom nastavis i ni u jednm trenutku ne pokazujes bes ili svaljujes krivicu na njega.....videces sasvim drugu reakciju....
sto bi narod rekao , ne svircaj , jos si mlada ali vreme breme nosi.

Back