Realno

naravno, tako sam i svhavtio zato sam to i reko.

- - - - - - - - - -

ne mora da znaci, znam svekrive koje sinove dizu u nebesa a oni su probisvet, dok su im snajke lebac i svi to vide a za njiu je najgora

ili situacija kad se prema snahi u sinovom prisustvu ponašaju super, a kad njega nema onda se iživljavaju....a oni su tako isprogramirani da sve vjeruju majci.
Da sad ne ispadne da su sve svekrve takve, ima i žena da su snahama nekad bolje od vlastite majke...

Jedna je stvar bolest, nemoć...treba pomoći, naravno, naći najbolje rješenje...ali to ovdje nije slučaj.
Ako i dođe u goste, ne mora snahu posmatrati kao sluškinju. Na žalost, mnoge majke s ovih prostora na taj način posmatraju svoje snahe...budi sretna što to nikad nisi iskusila na svojoj koži.

aman ljudi ja znam nemca on je tezak bogatas, ima dece razveden, i imao zivotnu sapunicu, kad je dobio rak ona je rekla, ja sebi ovako zivot nisam zamislila i ode.
a ja budala idem svake subote slepam mu kiste ne drugii sprat, drva, ima covek kamin, i usisam mu ponekad ako je napravio lom ko zadnji put ja taman tu a on prospe neki suv kolac.
pa nismo neljudi al da me tretira ko slugu paz da ne bi mu pomogo.

Nisi kompetentna vidi se oma, zabce nije isto dvoriti svoju rodjenu majku i neku tamo svekrivu...kako sto te ne zaboli isto kad ti kaze majka ili neko tamo treci tako da.
nije tema al se vrti oko nje jer nam deli svima packe i drzi predavanje a ne odgovara na nista :)

- - - - - - - - - -

:lol:

I nije isto majka je majka. Moja svekrva svoju decu nije odgajala vec ih rodila i ostavila na balkanu na milost i nemilost mnogobrojne rodbine njen sin to zamjera i chesto kazhe kad mi je bila potrebna nje nije ni bilo uz mene i sad ona ochekuje da se svaljuje u zhivot djece koju je izrodila i smatra To sasvim normalnom pojavom

kukuuuu ja cu bidnem svekrivaaaaa i to duplaaaa:)ovako ce moje snajke da pisu o meniiii:besna:a tek zetttt:besna:

Bit tju i ja bozhe zdravlja . vetj sam rekla chim nadju devojke koje voledu odma da nadju stan i u probni zhivot :)))) nemam se shta petljati ako im treba savjet ili pomotj tu sam i mislim da je to tako najljepshe jednom sam juniora pitala shta bi on kad ja ostarim i onako dementna pravim pizdarije a njegova zhena netje da se baktje oko mene on reche da ce nadje drugu zhenu :)))) imo je tad 13 godina i rekla sam da BI ja bila veoma tuzhna da on zbog mene reshi svoj brak i da vishe ochekujem da mi nadje lepu ustanovu i da mi dodju u goste

Jel grehota napustiti tipa koji nezna kzFati , vesh prati i peglati i organizovati svakodnevnicu?

Otje da dovede svoju majku ....Opet!!!! ....

Sinotj sam poludjela i rekla sam ako dovedesh nju ja odavden idem .

Sama sebi se zachudila kolko agresije ima u meni kad je rech o njegovoj familiji

ako ne morash i da je celivash u ruku il ljubish onaj porodichni prsten, pa pusti je da pegla etc.. :D

:))))) pa jedino shto mi nervni kostim pegla

:lol:

- - - - - - - - - -

I nije isto majka je majka. Moja svekrva svoju decu nije odgajala vec ih rodila i ostavila na balkanu na milost i nemilost mnogobrojne rodbine njen sin to zamjera i chesto kazhe kad mi je bila potrebna nje nije ni bilo uz mene i sad ona ochekuje da se svaljuje u zhivot djece koju je izrodila i smatra To sasvim normalnom pojavom

to sam i reko za majku

Ona? Ona nezna kuvati za peglu se nevata ves ne pere ..ume dobro da jede da gleda TV i da drzi sijeste .. Doktorima je ja moram vodati a udavi me vazda istim prichama To vetj 20 godina ....a taki je i njen sin ....

Ona je rodila to tvoje drago biće, imaj poštovanja prema njoj, stidi se i srami se.
Zaista, ti se zezaš valjda ali kad vidim na onim ženama pljuvačinu prema mamama svojih muškaraca, pa to je strahotno, neka iracionalna mržnja gotovo.

Realno je da je ovo tema za pdf žene, danas smo skuvale to i to, oprale to i to i svekrva nam je uradila to i to da lično nas i nikog više iznervira namerno.
I sutra opet nanovo.

Poslednja izmena:
ili situacija kad se prema snahi u sinovom prisustvu ponašaju super, a kad njega nema onda se iživljavaju....a oni su tako isprogramirani da sve vjeruju majci.
Da sad ne ispadne da su sve svekrve takve, ima i žena da su snahama nekad bolje od vlastite majke...
Ima i žena koje se iživljavaju nad svekrvama. Koliko vidim pola pola je...i zavisi od ličnosti same a ne od uloge.
Idiot je idiot u koju god ulogu da ga život stavi.

Jel grehota napustiti tipa koji nezna kzFati , vesh prati i peglati i organizovati svakodnevnicu?

Otje da dovede svoju majku ....Opet!!!! ....

Sinotj sam poludjela i rekla sam ako dovedesh nju ja odavden idem .

Sama sebi se zachudila kolko agresije ima u meni kad je rech o njegovoj familiji

Sad vidiš Paranormalna zašto se neki ovde odlučuju za celibat :mrgreen: , a imala si sitnije probleme sa mužem i ranije, mada bi i njega trebalo čuti da bi neko bio objektivan.

No, meni deluje da si ti STUB u tvojoj kući i ne čudi me to.

Znam dobro šta su matori "energetski vampiri" i da si starija od peglanja nervnog stuba bi mogla da dobiješ neku bolest i to znaš i sama.

Šta bih ja uradio na tvom mestu? Otvoreno bih rekao partneru da me njegova majka mnogo nervira, da sam izgubio živce i toleranciju i da od silnog nerviranja mogu da se razbolim i da se ne osećam dobro itd.

Znači, glumi bolest, nervozu, glavobolju ako treba i traži mu da je ne dovodi na toliko dugo vreme...

Loše je kad STUB porodice biva na jakom udaru, jer onda mnogo toga puca.

Ima i žena koje se iživljavaju nad svekrvama. Koliko vidim pola pola je...i zavisi od ličnosti same a ne od uloge.
Idiot je idiot u koju god ulogu da ga život stavi.

onaj ko se mesa u zivot dvoje ljudi ne zasluzuje bolje dal je majka, svekrva, svekar tasta i li kako se zovu tako da se ne slazem, drz se po strani ako ti nude pruzi ruku ako ti traze daj al ne mesaj se.

- - - - - - - - - -

Sad vidiš Paranormalna zašto se neki ovde odlučuju za celibat :mrgreen: , a imala si sitnije probleme sa mužem i ranije, mada bi i njega trebalo čuti da bi neko bio objektivan.

No, meni deluje da si ti STUB u tvojoj kući i ne čudi me to.

Znam dobro šta su matori "energetski vampiri" i da si starija od peglanja nervnog stuba bi mogla da dobiješ neku bolest i to znaš i sama.

Šta bih ja uradio na tvom mestu? Otvoreno bih rekao partneru da me njegova majka mnogo nervira, da sam izgubio živce i toleranciju i da od silnog nerviranja mogu da se razbolim i da se ne osećam dobro itd.

Znači, glumi bolest, nervozu, glavobolju ako treba i traži mu da je ne dovodi na toliko dugo vreme...

Loše je kad STUB porodice biva na jakom udaru, jer onda mnogo toga puca.

prava zena je uvek stub al ti mnogi ne shvataju

Problem nije u tvom muzu niti u njegovo familiji. Problem je u tebi ....al iskreno bez da se ljutis na mene:confused:

Da li si čula za termin "energetski vampir"?
Očigledno ne znaš šta znači kad ti neko poremeti mir u kući.
Vidiš i sama kakvih ljudi ima ovde pa zamisli da ti neko takav zaposedne kuću na 3 meseca.

Ona je rodila to tvoje drago biće, imaj poštovanja prema njoj, stidi se i srami se.
Zaista, ti se zezaš valjda ali kad vidim na onim ženama pljuvačinu prema mamama svojih muškaraca, pa to je strahotno, neka iracionalna mržnja gotovo.

Realno je da je ovo tema za pdf žene, danas smo skuvale to i to, oprale to i to i svekrva nam je uradila to i to da lično nas i nikog više iznervira namerno.
I sutra opet nanovo.

Razumem ja da ti nju smatraš nezahvalnom zbog sopstvene situacije, ali isto tako trebaš da znaš da postoje matori šišmiši koji traže da posvetiš SVAKI SVOJ YEBENI MINUT U TOKU DANA I SVU ENERGIJU.

Za to nema rešenja.

Da li si čula za termin "energetski vampir"?
Očigledno ne znaš šta znači kad ti neko poremeti mir u kući.
Vidiš i sama kakvih ljudi ima ovde pa zamisli da ti neko takav zaposedne kuću na 3 meseca.

Haaaa...mnogo toga ja znam, nista ne pricam napamet i ono sto napisem napisem sa razlogom....u ovom slucaju da navedem na razmisljanje.....ali dragi Subidai ovo je moj poslednji komentar na ovoj temi, shvatam da nema na ovoj temi koristi od mojih komentara.

Haaaa...mnogo toga ja znam, nista ne pricam napamet i ono sto napisem napisem sa razlogom....u ovom slucaju da navedem na razmisljanje.....ali dragi Subidai ovo je moj poslednji komentar na ovoj temi, shvatam da nema na ovoj temi koristi od mojih komentara.

Ne možeš saveznikom i prijateljem napraviti nekog ko te mrzi i ko ti je neprijatelj.

Niti možeš amortizovati konflikt, ako neko hoće da prouzrokuje taj konflikt.

Vidiš da je ogovara i tretira kao slugu, a verovatno ima još mnogo toga ispod površine što Paranormalna nije rekla i neće.

No, ja se ne mešam u ničije svađe ovde i ne držim ničiju stranu. O tebi imam baš dobro mišljenje. :)

Razumem ja da ti nju smatraš nezahvalnom zbog sopstvene situacije, ali isto tako trebaš da znaš da postoje matori šišmiši koji traže da posvetiš SVAKI SVOJ YEBENI MINUT U TOKU DANA I SVU ENERGIJU.

Za to nema rešenja.

Deder ko zna šta je istina, šta si zapenio, garant se zevzeči ali i da je tako ako nekome treba naša pomoć onda ćeš mu valjda pomoći, to je njegova mama, jel bi ti voleo da se neka tako ponaša prema tvojoj mami a očigledno je žena bolesna čim pominje lekare?
Buože ni malo poštovanja prema starijima.
Uglavnom vrlo retko je jedna strana čudovište a druga andjeo, dve žene koje su u tako nekom odnosu prezira i mržnje, ne Paranormal nego taj klasični odnos snaja svekrva je odnos dve iste zlobne sebične osobe, dve ženetine koje grade odnos suparništva i svu svoju energiju troše za bitku oko nadmoći nad tim nekim verovatno jednako debilnim dečkićem, primeri svuda ko nas to pokazuju.

Poslednja izmena:

Back