ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.219
Bozo Zgradicu, don't wory, be happy.
Pis and relax brother, don't be psiho ledolomac
Pis and relax brother, don't be psiho ledolomac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bozo Zgradicu, don't wory, be happy.
Pis and relax brother, don't be psiho ledolomac![]()
a to kao ja ne znam engleski, a vi znate, pa ste me onda kao proglasili za potcinjavajuceg lika? vidiob i vas ja uzivo... znaci vi bi da vam se pojavim pred vama (a ovamo pisete iza ekrana sto ocete) bili vrlo servile, bending over bi se oko to ga ko ce da deserve mi mu dam da mi poljubi ruku...ajde mrs americki izrodi
pise se psycho psihozni covjece...i kaze se rilaks...iz engleskog na sva cetiri ispita 10. (osim na 3 ili 2 ili 1 9, ne sjecam se)
Ajde ne smaraj vise,narocito sto ne znas ko pise sa druge strane.
a sto kao da znam ko pise bojao bi se? ajde, ko pise? Ako je Doni Jen povlacim se... oli oces da kazes da pise neki ludak pa da treba da ga ignorisem? ja sam dao sebi zavjet da ne ignorisem nikakvu pojavu ili bice...
ocete li borbu ti i brus protiv mene vas 2 na 1? ako mi zadate ijedan udarac ja cu da izvrsim hirakiri...Sta ce biti Zgradicu Bozo
Javicu Bruzu da pravis probleme, poslace nekoga po tebe![]()
karate, sam stav dok naucis ima da te bole noge da umires, pravilno tek kretanje kad naucis moces rec da nesto i znas, pa onda kad krenu da te uce komplikovanije stavove sve ce kosti da te bole...ali zato kad naucis da zviznes nekoga sa Yoko Geri nema sto vise da te nervira na svijet, samo ga izmijenis malo pa da udarna povrsina bude sama peta...Yoko Geri ti je najjaci udarac nogom koji postoji iujednoj vjestini, i ako te zanima da udaris nekoga nogom tako da mozes i da ga ubijes, to ti treba...isti je dobar za lomljenje automobila, blindiranih vrata kucnih kad zaboravis kljuc, itd. A ako bas oces da budes "Egzotican" predstaljam ti sledeci videoКоја борилачка вештина би била добра за ноге?
Тј. борилачка вештина која се фокусира на ноге, као бокс за руке.
ocete li borbu ti i brus protiv mene vas 2 na 1? ako mi zadate ijedan udarac ja cu da izvrsim hirakiri...
ne, karate za ruke, gledaj na 0:46:Значи карате за ноге, бокс за руке.
А шта је боље џудо или џиу-џицу?
За уличну борбу, одбрану.
Grcko rimski stil rvanja, kasnije na dzudo, pa na kraju Dz. dzica.
Где живим има:
Карате, Џудо, Џиу-Џица, Бокс и Кик-Бокс.
Тако да могу само неколико борилачких вештина да тренирам.
За сада сам мислио Бокс и Џудо.
Значи карате за ноге, бокс за руке.
А шта је боље џудо или џиу-џицу?
За уличну борбу, одбрану.
Где живим има:
ne, karate za ruke, gledaj na 0:46:
za odbranu nacije karate
za odbranu na ulici karate
za odbranu u osnovnoj skoli ako ti sina napadaju neka nauci karate...
za odbranu od lakog oklopnog vozila i za brzo ubijanje iz jendog poteza na razne nacine...karate
za odbranu KOSOVA karate...vjeruj mi ...
Dzudo i boks ti je dobra kombinacija.Mozes cak i kick box,a ne da se smaras jos sa karateom uceci 3 godine kate i neke gluposti.
Ne slusaj ovog bozg,covek je klasican trol i niko ga ne shvata ozbiljno.
Inace,vecina ulicnih tuca se od par pesnica pretvori u rvanje i guranje.Tu su ti dzudo i grcko rimsko rvanje neprikosnoveni.
samo je problem ako se sa tim boksom, dzudom, rvanjem, tekvandom, i MT (ne znam sto je to) i Bojanom BRT nadje u borbi protiv nekog karatiste... jer onda ce, ako taj ima recimo bar crveni pojas, da izgubi tucu...i dobije batineNe prijatelju, Ne Karate za noge... Evo ja sam trenirao Karate, i opet cu nesto kao raditi kate fore radi, vezbuckanja zbog zdravlja u poslednje vreme, ali ti ne preporucujem Karate.
Zasto? Zato sto si ti eksplicitno napisao da zelis neku vestinu u kojoj su dominantne noge, kao sto su u boksu ruke. Posto u boksu nema nogu, onda verovatno trazis bas takvu vestinu gde se sve bazira na nogama i one su dominantne a ruke... Pa ono, u teoriji kao i one se koriste ali u praksi ne, a gard visi na dole kao da si opusten.
Ta vestina, nesumnjivo bi bila - Tekvondo, jedna i jedina. Mada i TKD fanovi ce ti pricati kako nije tacno da ne koriste ruke, kako nisu kod njih te noge primarne bla bla bla, pricace mitove i legende pa ce ispasti da tekvondoisti imaju bolje rucne tehnike od boksera i wingchunovca zajedno, ali u praksi ti se upravo svodi da koriste ruke za udarce 1% a noge 99%.
Mislim da upravo to trazis.... A gore, naravno, svaka preporuka za boks - nema bolje, ucinkovitije, pragmaticnije i brze za savladavanje, a kada jednom savladas, prosto znas da znas nesto prakticno i da ce to raditi 95% u praksi.
Znaci ako je to tvoj put, onda bi moj predlog bio - "dole" - TKD, a "gore" - boks, moze i MT ali opet boks bolje. Ako trazis da zaokruzis ceo sistem borbe bilo gde, bilo kada, bilo na cemu, onda predlazem i rvanje/Judo za taj neki kontakt sa protivnikom kada se guramo (mada ja licno preferiram u tom polju rvanje), a kada padnete na pod - BJJ ubedljivo najbolje.
Ili jednostavno da odes da treniras na kraju MMA u nekom dobrom klubu kao Bojan BRT sa foruma, on sve to i ima u jednom, pobrali najbolje od svega (mozes od njega da se informises iz prve ruke) ?
Mada, ako ti je trip nesto drugacije od MMA, i drugi fazon, detaljnije upoznavanje sa vestinama i sportovima i bolje usavrsavanje svake ponaosob, ti kreni onda polako boks+ TKD pa prosiruj, samo polako i vredno, kvalitetno.
Ja bih krenuo od boksa prvo, da ne bi otisao na TKD ili Karate, pa da ti oni sjebu gard, drzanje ruku, tela, da se ukrutis (pogotovo u Karateu, sto posle mrzi svaki boks trener i muke ima da "otkravi, otcvrsne vezbaca, koji nema opustenost i relaksiranost koja je potrebna za brzo ispucavanje bokserskih udaraca, posebno direkta, kao i da ih nauci da drze ruke visoko gore i pokrivaju glavu).
A kada savladas neke osnove iz boksa, onda se upises i u TKD, to je vestina koja bas glorifikuje i gura u prvi plan leprsavost pokreta noznih udaraca na 10001 nacin.
Po meni to i nije mnogo upotrebljivo u praksi, dovoljan je jedan MT low kick da se usavrsi i jedan recimo "Cro Cop" visoki sut i to je to, car si, ako imas snagu, brzinu i utreniranost ta 2 udaraca (Brus Li : "Ne plasim se coveka koji je 1000 poteza utrenirao po jedanput, plasim se coveka koji je 1 potez utrenirao i ponovio 1000 puta).
Ali nikad se ne zna, ako budes ozbiljan, vredno radis, do svoje tridesete godine mozda budes zaista dobar borac koji sve to moze iz TKD-a i u praksi da upotrebi uvek i svuda:
P.s. e jbg ne mogu da nadjem na YT onaj klip gde kradljivac ukrade zeni tasnu i pocne da bezi, i to vidi TKDista, i saceka kradljivca da prodje pored njega a onda ga nokautira udarcem iz okreta....Mnogo lepo na oko izgleda....Ali ne mogu naci sada...
Ali zato evo boksa:
P.s. Brus Li je slicno radio - dole TKD, gore zapadnjacki boks + jos trista cuda ubacena pomalo itd....
oces li ti meni vjerovat da mi od kad znam karate za crveni (a kasnije i za vise pojaseve) nijedan bokser ili dzudista nije u tuci (a bilo ih je dosta, ja volim da se bijem) zadao ni jedan udarac, i da je svaki humiliated, i subordinated...znaci deformated, disposed. O, kako su kasnije humble... i ponasaju se kind
karate je neat, nut. Boks je girlish self defensive game for boylovers and shemales
e sad ne znam ovo sto Doni jEN IPMAN koristi da li je dobro, ali bih pobjegao kada bih ga vidio, odnosno ja ne bi imao razloga, jer ja nisam pricao protiv kine i japana, pobjego bi bru zli jer on ne postuje svete majstore sa okinave... crna gora je prije neku godinu povukla objavljen rat japanu... mi smo iz CG bili objavili japanu rat...milo djukanovic je htio da pobije japan
![]()
jedan primjer toga (OBRACAM SE OVOME STO PITA ZA VJESTINU) da ova brankina sestra lupa gluposti ti je da je u MMA fight karatista vise puta pobjedjivao...drugo, karate su izmislili bas Japanci, i to sa Okinave, i bru zli je uvrijedio Japance sa time sto je izjavio da je Washi nepotreban u Karateu, sve Japance, naciju koja vazi za najpametniju na svijetu, zvanicno, isto kao sto je zvanicno Karate u MMA najopasniji, i ja nikad ne bi isao u MMA da paralizujem i ostavljam bez ociju i kostiju i ubijam ljude i da imaju cistacice lokve krvi da brisu sa poda...pa zato to ne rade ni drugi karatisti...Nepismeni covece, pise se "ja biH, ja ne biH" a ne "ja ne bi".... Ti bre kao da nisi zavrsio osnovnu skolu, kakva tvoja crna psihologija i Filozofski fakultet.
Japan se pise sa velikim J, a pridev japanski se pise malim J. Okinava isto - O veliko. Crna Gora isto.
I sta lupetas sad za Okinavu, nismo je ni pominjali, nego sam ja rekao da Karate nije upotrebljiv svuda a tek ne u MMA onako kako ti glorifikujes i ti si sam umesto mene izvukao zakljucak da su Japanci debili, jer su navodno izmislili Karate, a ja to ne postujem, znaci ja sam navodno rekao da su svi Japanci debili....Plus sto tada nisi imao pojma da Karate nisu uopste Japanci ni izmislili neznalice jedna.
A to sto bi ti pobegao od Doni Jena, jebenog glumca Wiing Chun napaljotki filmova, to ne govori o tome koliko je Doni Jen "opasan" nego koliki si ti imbecil, ili si opet kupio jak heroin u Baru pa ga u Sutomoru mesao ko zna sa kojim supstancama pa ti opet pregoreo mozak....
Mozda ces opet i halucinirati da te po Baru jure neki inspektori i privatni detektivi koji su ljubavnici tvoje psihijatrice Branke, koju si sexualno spopadao pa si sada butthurt ahahahhahahahhahahahhahahahhaha.
Jbt koga sve pustaju da pise na najposecenijem forumu na Balkanu ccccc.
"Boards don't fight back" - Bruce Lee.
- - - - - - - - - -
Nemoj da si bezobrazan Bojane... Bozg nije nikakav bezobrazni trol koji to radi namerno. On je covek kome treba pomoc a u osnovi verujem da je dobar covek i posten... e sad to sto ima 3F psihijatrijske dijagnoze, paranoidan je, ima nespecificne poremecaje licnosti i uz sve to i dugogodisnji heroinski zavisnik koji je bio zatvaran na psihijatrji, to je druga stvar.
Please, malo vise ljubavi i razumevanja prema takvim pacijentima, da se probije ovaj nas srbski taboo o tome i smanji diskriminacija.
![]()
Где живим има:
A da li ces mu i ti reci, posto vidim da ti je to jasno, da je Yoko geri (ako se udarna povrsina umjesto strane stopala pretvori u petu) najjaci udarac nogom, ili jedan od najjacih, koji postoje uopste, i da li u kik boksu postoji Yoko Geri?