Sam komentator spominje da su legalni bili na ovom turniru
Nikada ja nisam rekao da su ljudi trpeli suteve u genitalije, normalno da ce da padnu kada ih popiju

Video sam i mnoge tuce na ulici,
ni jednom nisam video da je neko bio bolji zbog tehnika u genitalije ( ali naravno da se desava )
Poenta je
da je napisano da ne moze da se poredi uopste MMA i ulicna tuca 1 na 1, to ocigledno nije tacno.
Komentator je rekao "In this type of competition" dakle u tom vidu takmičenja mogu biti dozvoljena sve je stvar dogovora takmičara i organizatora. Normalno je da padnu isto kao što je normalno da su protivnici nastavili da ih napadaju da bi rešili meč a neki mečevi su tu već bili rešeni. Definitivno nisi gledao ulične tuče

ili su likovi izbegavali da se udaraju u genitalije kao i sav normalan svet. Kao što sam rekao sve zavisi od tuča, neke ne mogu nikako da se porede, sa ili bez oružja, neke mogu jer se likovi biju kao da rade meč odnosno stanu jedan naspram drugog i ko je boji. To su inače radili oni naši kriminalci koji su isto trenirali rvanje, boks, kik boks, Đudo tako da realno i nije ništa novo.